28 / 03 / 2024

Eyüp'te okullar yeni döneme hazırlandı!

Eyüp'te okullar yeni döneme hazırlandı!

Eyüp Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim dönemini öğrencilerin ve öğretmenlerin daha rahat geçirebilmeleri adına tüm okullara yönelik desteğini sürdürüyor.



Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla, ilçede bulunan okullar, belediye ekipleri tarafından temizlenerek adeta çiçek gibi oldu. Eğitime ve öğrencilere birçok farklı alanda verdiği desteği her geçen gün daha da arttırarak sürdüren Başkan Aydın, okullarda yapılan temizliğin titizlikle sürdürülmesi konusu üzerinde hassasiyetle durdu. Ayrıca ihtiyacı olan okulların boyaları da Eyüp Belediyesi tarafından yapıldı. İlçede bulunan 67 okul elden geçirilerek yeni eğitim öğretim dönemine hazırlandı.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek, “Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için Eyüp Belediyesi olarak elimizden gelen her desteği sağlayacağız. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de onlar için farklı desteklerimizin yanı sıra çok sayıda kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerimiz de olacak” diye konuştu.


Milliyet


Geri Dön