17 / 04 / 2024

Ezber Bozan Gayrimenkul Paneli yarın yapılacak!

Ezber Bozan Gayrimenkul Paneli yarın yapılacak!

Ezber Bozan Gayrimenkul Paneli, yarın Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak



Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 17 Haziran 2010 tarihinde yapılacak “Ezber Bozan Gayrimenkul Paneli”nde moderatör olarak Saffet Çiçekdağ görv yapacak.

Saffet Çiçekdağ, Avusturya Lisesi, Avusturya Leoben Montan Üniversitesi ve İTÜ'de okudu. Reel sektörde mühendislik ve yöneticilik yaptı. 1995'den bu yana “gayrimenkul danışmanlık” alanında çalışıyor. 2000 yılında, 1995'den beri beraber çalıştığı eski çalışma arkadaşları ile kendi şirketi PEGA'yı kurdu ve önce “New America International” zincirinin Türkiye halkası oldu. 2005 -2008 yılları arasında da Jones Lang LaSalle'in Türkiye'deki Alliance Partneri oldu. Gayrimenkul Hizmet Sektörüne kalite getirmek amacı ile “GKP (Gayrimenkul Kalite Platformu Derneği)”nin kurucularından biri oldu. SPK Değerleme Uzmanlığı Lisansı ve Society of Industrial and Office Realtors (SIOR) ABD'den alınmış sertifikasyonları vardır.

PANELİSTLER

Dr.Şükrü Aslanyürek, Darüşşafaka Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi (İşletme),Strathclyde University (MSc Tourism) ve İstanbul Üniversitesi (Sosyoloji doktorası) öğrenimi gördü. Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nün kurucu kadrosunda görev aldı.1983 yılından itibaren Soytaş Holding (devremülk yatırımları), İngiliz Havayolları (Atatürk Havalimanı,kargo ve harekat şefi), Ataköy Turizm Merkezi (iş geliştirme müdürü), Capitol Alışveriş Merkezi (kurucu genel müdür)görevlerini takiben, 1994 yılı Mart ayında kendi konusunda bir ilk olan Retail Vision Ltd. i, Ağustos 1994 de Alışveriş Merkezleri Derneği'ni (şimdi AMPD) kurdu.1995-2002 döneminde derneğin yönetim kurulu üyesi ve genel sekreter görevinde bulundu.

Neşecan Çekici, üniversite ve yüksek lisans eğitiminin ardından, işletmecilik ihtisasını yaparak akademik kariyerini tamamlamıştır. 1995 yılından bugüne değin farklı projelerde imzası bulunan Çekici, Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş' nin   kurucusu ve yönetici ortağıdır. Çeşitli kuruluşlara Değerleme ve Gayrimenkul Geliştirme alanlarında  çözüm ortağı  olarak hizmet vermektedir. Halen mesleki amaçlı sivil toplum örgütlerinde ve eğitim kurumlarında aktif görev yapan Çekici, KAGİDER bünyesinde Türkiye'de kadın girişimciliğini geliştirmek, ekonomik ve sosyal yaşamda kadının konumunu güçlendirmek amacıyla çalışmalar yapmaktadır. Sermaye Piyasası Kurulu Değerleme Uzmanlığı Lisansı'na sahiptir. Neşecan Çekici,  mesleki ve akademik çalışmaları, sektördeki etik, sofistike görüşleri ve sektörü iyi temsil etmesi dikkate alınarak, 2009 ‘da Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi Ekonometri tarafından “Yılın Gayrimenkul Danışmanı” ödülüne  layık görülmüştür.

Cansel Turgut Yazıcı,  Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı şirketi olan  EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Şirketi'nin Genel Müdürü ve Yönetici Ortağı olup,  Türk gayrimenkul piyasasında yatırım, geliştirme, danışmanlık ve değerleme konularında 15 yıldan fazla bir iş tecrübesine sahiptir. Değerleme Uzmanları Derneğinin kurucu üyesi olan Yazıcı 6 sene derneğin Yönetim Kurulu Üyeliğini yapmıştır. Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği'nin-Lidebir Kurucu Başkanlığı'nı yaparak iki seneye yakın bu görevi devam ettiren Yazıcı, Sermaye Piyasası Kurulunun ilk lisanslı değerleme uzmanlarındandır. Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin Yönetim Kurulu Üyesi olan Yazıcı, ayrıca değerleme alanında uluslararası önemli bir yetki lisansı olan FRICS  ünvanına sahiptir.

Bünyamin Derman, 1965 yılında Ereğli'de doğdu.1990'da Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden yüksek lisans derecesiyle mezun oldu.1988-1996 yılları arasında aynı üniversitesinin , 1999-2004 yıllarında İstanbul Kültür Üniversitesi ‘nin mimari tasarım atölyelerinde dersler verdi.1995 yılında Dilek Topuz Derman ile db Mimarlık ve Danışmanlık Ltd. Şti.'ni kurdu.Halen mesleki çalışmalarına kendi bürosunda devam etmektedir.1990 ‘ların başından bugüne kadar girdiği ulusal ve uluslararası çok sayıda yarışmadan 6 ‘sı birincilik olmak üzere çok sayıda ödül ve mansiyon kazanmış, jüri üyelikleri yapmıştır.

Ufuk Tarhan, ODTÜ Ekonomi Mezunudur. 1982-2005 arasında çoğunlukla teknoloji olmak üzere çeşitli sektörlerde üst düzey yöneticilik yapmıştır. 2006 da M-GEN Gelecek Planlama Merkezi'ni kurarak girişimci,  2009 yılında Fütüristler Derneği Başkanı olmuştur. 2002 Yılı-Dünya Gazetesi-Bilişim Sektörünün En Başarılı İş Kadını Ödülünün sahibi olan Tarhan; Türkiye'nin ilk ve tek Fütürist kadın konuşmacısıdır. Kendi buluşu olan Tablet Seminerleri satar, gelecekçi, sürdürülebilir iş modelleri tasarlar ve uygular, İş Avatarlığı yapar. Sosyal medyanın çok aktif bir kullanıcısıdır. Geniş bir takipçi kitlesine sahip, blogger ve internet yazarı olan Tarhan'ın iki kitabı bulunmaktadır. Evlidir, iki çocuk annesidir.


Geri Dön