27 / 04 / 2024

Ezine toptancı hali projesinde son durum ne?

Ezine toptancı hali projesinde son durum ne?

Ezine ilçesinde yapılması planlanan toptancı halinin proje çalışmaları gerçekleştirildi. Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu; ilçede yapılması planlanan hal binası ve kamyon garajı proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.



Ezine ilçesinde yapılması planlanan toptancı halinin proje çalışmaları gerçekleştirildi. 


Gerçekleşen ve sürdürülen projeler hakkında bilgi veren Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu; ilçede yapılması planlanan hal binası ve kamyon garajı proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.


 Arsaların Milli Emlak tarafından Belediyeye devrinin yapılması sonrasında inşaat çalışmalarının başlayacağını belirten Başkan Babaoğlu; "Futbol Sahası çalışmasından son aşamaya gelinmiş olup, İlçemiz Spor Kompleksi yapım işi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihale edilmiştir. Kültür Merkezi projeleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tamamlanmak üzeredir. İlçemiz içerisinden geçen Akçin deresi ıslah çalışmasının 1. Etabı tamamlanmış olup, 2. Etap çalışması 2016 yatırımına alınmış ve İhalesi DSİ tarafından yapılmaktadır. Cumhuriyet ve Gazi Mahallesinde Başkanlığımız ve  TOKİ  işbirliği ile Kentsel Dönüşüm çalışmaları başlatılmıştır. Yine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İlçemizde Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmesi çalışmasında son aşamaya gelinmiştir. Gerçekleştirilen bu çalışmalarla bizzat yakından ilgilenerek en kısa zamanda sonlandırılması için çalışıyoruz" dedi. 



Çanakkale Hedef Gazetesi


Geri Dön