29 / 03 / 2024

Fadıl Akgündüz, Capris Gold Otel projesiyle döndü!

Fadıl Akgündüz, Capris Gold Otel projesiyle döndü!

Yeniden harekete geçen Fadıl Akgündüz, Capris Gold Otel projesiyle döndü!



KAMUOYUNDA "Jet Fadıl" olarak tanınan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa'da inşa edilecek Türkiye'nin en büyük şehir oteli Caprice Gold projesiyle tekrar sahneye çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fadıl Akgündüz, "Proje tamamlandıktan sonra piyasa değeri 1,5 milyar Euro'ya gelecek" dedi. 2 bin oda 3 bin yataklı Caprice Gold projesinin odalarına ayrı tapu çıkarılan ilk proje olduğunu belirten Akgündüz şunları söyledi: "Odaları 15'er günlük tapular halinde yatırımcıya sunuyoruz. Devre mülk ancak devre mülk işletmesi değil. Devre mülklerdeki gibi aidat yok. Proje tamamlandıktan sonra piyasa değeri 1,5 milyar euroya gelecek. Bu değer üzerinden mülkler satılacak. Şu anda promosyon fiyatından satış yapılıyor. Mülklerin satışı 7 aydır sürüyor. Reklam çalışması yapılmadan 1553 devrenin satışı yapıldı. Bu satışla 33 milyonun üzerinde gelir elde edildi. Satışlar hızla sürüyor. "

`İmza' 3 yıl içinde üretilecek

İmza otomobil projesi ile ilgili sorulara cevap veren Fadıl Akgündüz, "Proje zaten üretim aşamasında iken durdurulmuş bir projeydi. O projeyi tekrar hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde İmza otomobilinin üretimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araçları göreceğiz. Zaten bu projenin hazırlık safhası tamamlandı. Sadece üretim ile ilgili bir hazırlık var. Türkiye'deki fabrika inşaatı yürürken, belki ilk etapta üretimi Avrupa'da başlatacağız" dedi.

Mayıs 2012'de tamamlanacak!

Caprice Gold Otel için Bayrampaşa Belediyesi'nden, Forum İstanbul ile eski Bayrampaşa Cezaevi arasında kalan 26 bin metrekarelik arazi 49 yıllığına kiralandı. Otelin açılış tarihi ise 29 Mayıs 2012 olarak belirlendi.

1553 DEVRE SATTI, TÖRENLE TEMEL ATTI...

Caprice Gold Otel'in temelini Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Kaymakamı Veysel Yurdakul, AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda birlikte attı.
Vatan

Basında yer alan diğer haberler:

Kim tutar seni 
 
Jet Fadıl, yeni icat ettiği İstanbul'daki 'devre mülk' otelin temelini attı. Hızını alamadı; "İmza otomobilleri de üç yıl içinde yollarda" dedi

'Jet Fadıl' olarak tanınan Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa'da Caprice Gold projesiyle tekrar sahneye çıktı. Temel atma törenine AK Parti Siirt ve Şırnak milletvekilleriyle Bayrampaşa Belediye Başkanı ve kaymakamı katıldı.

Fadıl Akgündüz, yapacağı otel projesinin piyasa değerlendirmesinin 160 milyon Euro olduğunu ifade ederek, "Ancak projenin ortalama 250 milyon Euro maliyeti söz konusu. Proje tamamlandıktan sonra piyasa değeri 1,5 milyar Euro'ya gelecek" dedi. İmza otomobil projesi ile ilgili soruları Fadıl Akgündüz, "Proje zaten üretim aşamasında iken durdurulmuş bir projeydi. O projeyi tekrar hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki 3 yıl içerisinde İmza otomobilinin üretimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araçları göreceğiz" diye cevapladı.

Mehteranlı temel atma

Bayrampaşa'da inşa edilecek olan Caprice Gold otel projesinin temel atma törenine, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Kaymakamı Veysel Yurdakul, AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda, Siirt Jetpaspor Asbaşkanı ve Beşiktaşlı eski Milli Futbolcu Alpay Özalan, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Şair Ahmet Selçuk İlhan'ın sunuculuğunu yaptığı tören Bayrampaşa Belediyesi Mehteran takımınıın çaldığı müzik eşliğinde okunan İstiklal marşının ardından başladı. Törenden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fadıl Akgündüz, medyada uzun süre gözükmediğini ancak projelerinin devam ettiğini ifade etti. Caprice Gold'un bu projelerden biri olduğunu belirten Akgündüz, "Ben proje insanıyım. Yaklaşık 5 yıl sürdü, otel kompleksi geliştirmek. Dünyada yeni bir otel zincirinin otel ve resort karışımı bir proje tasarladık ve hayata geçirdik. Bu otel Caprice'in ikinci halkası ancak, bu otel şehirde inşa edilen ilk otel. Bu proje odalarına ayrı tapu çıkarılmış ilk tapu projesi. Odalar 15'er günlük tapular halinde yatırımcıya sunuyoruz. Devre mülk tapusu ancak devre mülk işletmesi değil. Devre mülklerdeki gibi aidat yok. Herhangi bir masraf söz konusu değil. Bu proje gayrimenkul yatırımı olarak yeni bir ürün" dedi.

264 bin kişiyi otomobil fabrikasında çalıştıracak!

İmza Otomobilin nasıl olacağı ile ilgili soruya ise Akgündüz, "Otomobil benzinli, dizel olabilir. Hatta hibrit teknolojili motor bile yapabiliriz. Önemli olan pazar marka değeri. Halen 400 milyon Türk dünyası bizim İmza otomobilini çıkarmamızı merakla bekliyor. Bizim eski programımız değişmedi. Siirt, Batman, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da fabrikaları kuracağız. İmza projesi toplam 264 bin kişinin istihdamını kapsıyor. Şu anda bize isnat edilen suçların söz konusu olmadığı ortada. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sayın Başbakanımızın emirleri doğrultusunda sadece 8 binleri değil, 80 binleri, 800 binleri iş sahibi yapmak için yola çıktık. Ve yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra umarım beni daha çok kürsülerde görme imkanı olur da o kadar çok tozlu raflarda projemiz var ki, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kurulacak İmza otomobil fabrikasının çalışmalarını da son hızla yürütüyoruz. Sayın Başbakanımıza da müjde 260 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak proje de yolda geliyor" dedi.

2012 yılında bitirileceği söylenen Caprice Gold Otel için Bayrampaşa Belediyesi'nden, Forum İstanbul ile eski Bayrampaşa Cezaevi arasında kalan 26 bin metrekarelik arazi 49 yıllığına kiralandı. 
Vatan

Otel temeli attı, `İmza'nın üretimi 3 yıl sonra' dedi
Kamuoyunda `Jet Fadıl' olarak tanınan Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa'da otel temeli attı.

Bayrampaşa Belediyesi'nden Forum İstanbul ile eski Bayrampaşa Cezaevi arasında kalan 26 bin metrekarelik araziyi 49 yıllığına kiralayan Akgündüz, burada 5 yıldızlı otel yapacağını söyledi. Akgündüz, daha kazık bile çakılmadan bin 557 daireden 15 günlük devre mülkler halinde bin 553'ünün satıldığını belirterek, 33 milyon TL'nin üzerinde gelir elde edildiğini ve 2 yıl sonra projenin tamamlanacağını söyledi. Üretimi yılan hikâyesine dönen `İmza' marka otomobil projesine de değinen Akgündüz "Üç yıl sonra aracın üretimi tamamlanmış olacak ve yollarda bu araçları göreceğiz" dedi. "Fabrika kurulması halinde tesis nerede kurulacak?" sorusuna ise Akgündüz, "Bizim eski programımız değişmedi. Siirt, Batman, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da fabrikaları kuracağız" diye konuştu.
Star


Geri Dön