29 / 03 / 2024

Fahrettin Yahşi: TURYAP’la işbirliği yapmaktan memnunuz!

Fahrettin Yahşi: TURYAP’la işbirliği yapmaktan memnunuz!

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin YAHŞİ, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’la işbirliği yapmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.



Albaraka Türk, Türkiye çapında farklı illerdeki 66 gayrimenkulünün satışı için TURYAP ile işbirliği sözleşmesi imzaladı. Sözleşmenin yürürlüğe girmesi çerçevesinde Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


TURYAP ile işbirliğinden oldukça memnuniyet duyduklarını ifade eden Dr. Yahşi, her iki kuruma yaraşır bir anlaşmaya imza attıklarını düşündüğünü söyledi. Hem Albaraka Türk’ün hem de TURYAP’ın bu yıl 30. yıllarını kutladıklarını hatırlatan Dr. Yahşi, imzaladıkları işbirliği anlaşmasının Albaraka ve TURYAP için başarılı işlerin devamını sağlayacak öncü bir adım olacağını belirterek, gayrimenkul satışlarına vermiş olduğu destekten ötürü TURYAP’a teşekkür etti.  


TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay da konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 30 yılın verdiği güç ve güven ile TURYAP olarak, çeşitli bankalara, özel gayrimenkul projelerine ve TOKİ’ye verdikleri satış ve müzayede hizmetleri gibi başarılı iş birliklerine bir yenisini daha eklediklerini vurgulayan Sarıbay, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından Albaraka Türk’e gayrimenkullerinin satışı konusunda hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.


Albaraka Türk portföyünden gayrimenkul satın almak isteyenlerin, www.turyap.com.tr adresinde yer alan Teklif Alma ve Satış Şartnamesi’ni, Peşin Satış Teklif Formu’nu doldurup, Şartname’de belirtilen teminatın yatırıldığını gösteren dekont ve diğer ekler ile birlikte imzalı Şartname ve Formu, TURYAP’a göndermesi, satış sürecinin başlatılması için yeterli olacak. 


Akbank ve Albaraka’nın ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri satışa çıktı!



Geri Dön