28 / 03 / 2024

Fahriye Evcen, Erikli'de ev bakıyor!

Fahriye Evcen, Erikli'de ev bakıyor!

Fahriye Evcen, Burak Özçivit'in annesinin, Edirne Erikli'de yazlığının olmasından dolayı bölgede ev bakıyor. Oyuncu böylece yazın ailesinin yanında olan sevgilisinden ayrı kalmayacak.



Fahriye Evcen, yaz aylarında müstakbel kayınvalidesinin yanına taşınmak için kollan sıvadı! Uzun süredir Burak Özçivit ile birlikte olan ve bu ilişkiyi evlilikle taçlandıracakları konuşulan çiftten Evcen, erkek arkadaşının annesi Ceyhan Özçivit'in yazlığının olduğu Erikli'de kendisine bir ev bakıyor. 


Müstakbel kayınvalidesi Özçivit'le araları iyi olan güzel oyuncunun, tatil bölgesinde kendisine uygun bir ev bulduğunda ise hiç düşünmeden daireyi satm alacağı iddia edildi. 


BURAK'I MUTLU ETTİ 

Ailesini ziyaret eden Özçivit'in yanında olmak isteyen Evcen'in bu davranışı karşısmda yakışıklı oyuncunun mutlu olduğu öğrenildi. İkili, ortak bir evde karar verirse yaz sezonunu Erikli'de geçirecek. 

 


Akşam 


Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


Sanat dünyasının gözde çiftlerinden Fahriye Evcen'le Burak Özçivit'in ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Geçtiğimiz yaz Özçivit'in Evcen'in Almanya'daki ailesiyle tanışmasının ardından güzel oyuncudan da hamle gecikmedi.


Fahriye Evcen, arasının iyi olduğu sevgilisinin annesi Ceyda Özçivit'e komşu olmak için kolları sıvadı. Güzel oyuncu, yaz aylarında ailesini ziyaret eden sevgilisine daha yakın olabilmek için müstakbel kayınvalidesinin yazlığının bulunduğu Erikli'den ev bakmaya başladı.


Takvim


Geri Dön