28 / 03 / 2024

Fahriye Evcen, Özcan Deniz'in evinden taşındı!

Fahriye Evcen, Özcan Deniz'in evinden taşındı!

2 yılda 2 kez ayrılıp barışan Fahriye Evcen ile Özcan Deniz gergin günler geçiriyor. 'Birlikte yaşamak ilişkimizi zedeliyor' diyen Evcen, tüm eşyasını toplayarak Özcan Deniz'in Astoria'daki evinden, başka bir eve taşındı



Yeni yılda vizyona girecek olan 'Ya Sonra' filmi için gün sayan Özcan Deniz, çekimler sırasında çifte mutluluk yaşamıştı. Ayrıldığı sevgilisi Fahriye Evcen'le barışan Deniz, büyük aşkıyla yeni kararlar alarak yoluna devam ediyor. Deniz'den ayrıldıktan sonra sevgilisinin Astoria'daki evinden taşınan Fahriye Evcen, Bebek'teki evine yerleşmişti. Sevgilisiyle barışan Evcen, 'Aynı evde yaşamak ilişkimize zarar veriyor' diyerek 'diş fırçası' dahil bütün eşyasını topladı.

400 BİN DOLARA ALMIŞTI
Fahriye Evcen, Özcan Deniz'den ayrılmadan bir süre önce Bebek'te 400 bin dolara ev satın almıştı. İstinye Park'ta görüntülenen Evcen, süs eşyası alırken objektiflere yakalanmıştı. Deniz manzaralı evinden vazgeçmeyen Evcen, barıştıktan sonra özel hayatıyla ilgili sorulara cevap vermemeyi tercih ediyor.

BİR DARGIN BİR BARIŞIK
2008'de aşk yaşamaya başlayan ikili, kıskançlık nedeniyle bir ayrılık yaşamıştı. Kısa bir süre sonra barışan çiftin ikinci ayrılığı da geçtiğimiz günlerde Almanya'da olmuştu. İddialara göre, Fahriye Evcen, Almanya'dan ziyaretine gelen ailesine ilgi göstermediği için Özcan Deniz'den ayrılmıştı. Fakat ikili bir süre önce yeniden barıştı.
Akşam


Geri Dön