24 / 04 / 2024

Faizler düştü, konut talebi patlama yaptı!

Faizler düştü, konut talebi patlama yaptı!

Konut kredisi faiz oranlarında hayata geçirilen indirim inşaat ve gayrimenkul sektörüne büyük hareketlilik getirdi. Faiz oranlarının aylık yüzde 1,20 seviyelerinden yüzde 0,90 seviyelerine çekilmesiyle konut alımlarında ciddi bir artış gerçekleşiyor.



Konut kredisi faiz oranlarında hayata geçirilen indirim inşaat ve gayrimenkul sektörüne büyük hareketlilik getirdi. Faiz oranlarının aylık %1,20 seviyelerinden %0,90 seviyelerine çekilmesiyle konut alımlarında ciddi bir artış gerçekleşiyor.


1 A Plus Franchise İşletmelerine Özel Ekstra İndirimler... 

1A  Plus Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, geride bıraktığımız ayın sonuna doğru, 26 Ağustos ile biten haftada bankalardan toplam 151 milyar 766 milyon TL’lik konut kredisi çekilirken ilk konutunu almayı planlayan ailelerle birlikte gayrimenkulü risksiz bir yatırım aracı olarak gören yatırımcılar da bu fırsattan yararlanıyor. Franchise işletmelerinin müşteri ziyaret sayılarının devletin teşvikiyle arttığını ve işlem sayılarının yükseldiğini söyleyen 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli, franchise işletmelerine de bu konuda bankalardan alınan özel indirimlerle destek verdiklerini açıkladı.


Türkiye’nin farklı illerindeki 13 franchise işletmesiyle hızla büyüyen 1A Plus firması, konut sektöründeki bu hareketliliğe anlaşmalı bankalarından aldığı çok özel faiz oranlarıyla katkıda bulunuyor. Franchise işletme sahiplerine sunduğu sekiz farklı ayrıcalığıyla seçkin bir gayrimenkul franchise ağı oluşturmaya devam eden 1A Plus’ın franchise işletmelerine özel ekstra indirim imkanları dikkat çekiyor. 



Haber Dünya Gaztesi'nde şu şekilde yer aldı...


Faiz oranlarının aylık yüzde 1,20 seviyelerinden yüzde 0,90 seviyelerine çekilmesiyle konut alımlarında ciddi bir artış gerçekleşiyor. 1A Plus Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, geride bıraktığımız ayın sonuna doğru, 26 Ağustos ile biten haftada bankalardan toplam 151 milyar 766 milyon TL'lik konut kredisi çekilirken ilk konutunu almayı planlayan ailelerle birlikte gayrimenkulü risksiz bir yatırım aracı olarak gören yatırımcılar da bu fırsattan yararlanıyor. 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli, franchise işletmelerinin müşteri ziyaret sayılarının devletin teşvikiyle arttığını ve işlem saydamım yükseldiğini söyledi. 



Dünya


Geri Dön