16 / 04 / 2024

Fakir Hausgeräte'ye 12. Ideal Homex Fuarı’ndan büyük ilgi!

Fakir Hausgeräte'ye 12. Ideal Homex Fuarı’ndan büyük ilgi!

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte, 12. Ideal Homex Fuarı’nda, Fakir Kaave ve renkli mutfak grubu ürünleriyle yerini aldı…



Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, 23 - 26 Mart 2017 tarihlerinde TUYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 12.si düzenlenen Ideal Homex Fuarı ana fuayede, Türk kahvesi makinesi, baharın canlı renklerini evlere getiren mutfak grubu ürünleri ve efsane elektrikli süpürgeleriyle yerini aldı.


Geleneksel Türk Kahvesi Fakir Hausgeräte Teknolojisinden Süzülüyor…

Fakir’in Ar-Ge ve ürün yönetimi departmanının titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda ortaya çıkardığı Türk Kahvesi Makinesi Fakir Kaave, tüm renkleriyle fuarda yer aldı. Cezvede pişirme yöntemi esasına dayanan ve aynı lezzetin yakalanması amacıyla tasarlanan Fakir Kaave, taşmayı önleyen patentli Luminasense teknolojisi ile geliştirildi. Tek seferde 4 fincan kahve kapasitesiyle ve ergonomik cezve ağzı sayesinde her fincana eşit köpük dağıtabilen Fakir Kaave, hızıyla olduğu kadar iddialı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Fakir’in konsept renk serilerine uyumlu olarak, Violet, Rouge, Rose, Mat Kahve ve Beyaz alternatifleriyle beş farklı renkte tasarlandı.


Fakir Hausgeräte ile Evlere Bahar Geliyor

Fuarda sergilenen ürün grupları arasında, mutfakların ambiyansını değiştiren, Fakir’in kendine ait renk pantonesiyle tasarladığı Violet ve Rouge serileri de yer aldı. Violet ve Rouge serilerinde Lucca Blender Seti, Sierra El Mikseri, Dual Trex Doğrayıcı, River Çay Makinesi, Goldie Su Isıtıcısı ve Valery Izgara & Tost Makinesi yer alıyor.


Bu yılın trend renkleri olan fuşya ve buz mavisi mutfak grubu ürünleri de fuardaki yerini aldı.


Geri Dön