26 / 04 / 2024

Fakir'den klima yerine stant vantilatör!

Fakir'den klima yerine stant vantilatör!

Elektrikli ev aletlerinin öncü ve güvenilir markası Fakir Hausgerate, ev ya da iş yerlerinde klima bulunmayan veya klimaya alerjisi olanlar, ister kule tipi ister stant vantilatörlerle sıcakların etkisini indiriyor.



Yaz sıcaklarının kendini iyice hissettirmeye başladığı bugünlerde, Fakir Hausgerate’nin kule tipi ve stant vantilatörleri serinlemenizi sağlıyor. Ev ya da iş yerlerinde klima bulunmayan veya klimaya alerjisi olanlar, ister kule tipi ister stant vantilatörlerle yaz sıcaklarının etkisini en aza indiriyor.




Fakir TVL 90 S ve TVL 90 kule tipi vantilatörler, 90 watt gücünde olup 3 hız kademesiyle sıcak havalarda ideal serinliği mekanlara taşıyor. Uzaktan kumandalı Fakir kule tipi vantilatörler, ayarlanabilir rüzgar eğiminin yanı sıra 90 derecelik salınım özelliğiyle mekanın tümünde etkili ve pratik kullanım sağlıyor. Fakir Prestige TVL 30 kule tipi vantilatör, 8 hız kademesi ve 3 rüzgar moduyla sıcağın etkisini kırarak mükemmel serinleme sağlıyor. Fakir kule tipi vantilatörler, işlevselliğinin yanında estetik tasarımıyla da dikkat çekiyor.


Yaz aylarının vazgeçilmezi stant vantilatörler, güvenilir Fakir Hausgeräte teknolojisiyle tasarlanıp, yazın sıcaktan bunalanlara alternatif oluyor. Fakir VC 20 S, ALL OVER 3 IN 1, ROTATING 360 derece üstün özellikleri ve pratikliğiyle rakiplerinden ayrışıyor. VC 20 S 135 cm yükseklik ve 2 saat zaman ayarı özelliğiyle, ALL OVER 3 IN 1 stand, masaüstü ve duvar tipi kullanımıyla, ROTATING 360 derece ise 360 derece salınım fonksiyonuyla öne çıkıyor. 55 watt gücünde ve 5 pervaneli stant tipi vantilatörler yaz sıcaklarını mekanların dışında bırakıyor.




Elektrikli ev aletlerinin öncü ve güvenilir markası Fakir Hausgeräte, üstün teknolojili ürünleriyle hayatı kolaylaştırıyor.








Geri Dön