29 / 03 / 2024

Fakir'den yeni Runner dik elektrikli süpürge!

Fakir'den yeni Runner dik elektrikli süpürge!

Geçit vermeyen alanlardan temizlenmesi zor geniş metrekarelere meydan okuyan bir temizlik ustası: Fakir Runner dik elektrikli süpürge. Dik elektrikli süpürge grubuna Fakir Runner ile yeni bir boyut geliyor.




Son günlerde ev hanımlarının gözdesi olan dik elektrikli süpürge grubuna Fakir Runner ile yeni bir boyut geliyor. 


Toz torbasız kullanıma sahip Runner’ın 1 litre kapasiteli toz haznesi mevcut. Cyclonic filtre sistemi ile torbasız kullanımın yanında hijyenik bir hava akışı sağlıyor. Cyclonic filtreye sahip hazne yapısı tek tuşla boşaltma ve kolay temizleme avantajları ile de ön plana çıkıyor.


1600 watt değerinde güçlü bir vakum gücüne sahip Fakir Runner; elektrikli turbo fırçası  ile halı gibi temizlenmesi zor yüzeylerde bile son derece etkili bir temizlik sağlıyor.  


Teleskopik boru üzerine sabitlenen zengin aksesuar kiti sayesinde Fakir Runner’da dikey süpürge pratikliği ile yatay süpürge fonksiyonelliği bir arada. Kalorifer petekleri, tablo çerçeveleri, kornişler, dolap üstleri, yüksek raflar ve buna benzer ulaşılması zor yüzeyleri temizlemek artık hiç de zor değil! 


 Fakir Runner, tek bir bilek hareketiyle kolay manevra kabiliyetine ve çıkarılabilir tutma sapıyla son derece pratik bir kullanıma sahip. 

 En ince ayrıntının bile düşünülerek tasarlandığı Fakir Runner’da hassas zeminlere zarar vermeyen lastik tekerlekler mevcut.

 


 8 metre kablo boyu ve 4 metreye kadar esneyebilen hortumu ile 12,5 metre kullanım alanı oluşturarak geniş evlerde dahi rahat kullanım imkanı sağlar.


Yıkanabilir motor koruma filtresi ile uzun bir ömre sahip olan Fakir Runner dik elektrikli süpürgenin yıkanabilir Hepa 12 filtresi de alerji probleminizi en aza indirir .



Geri Dön