19 / 04 / 2024

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi!

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi!

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.



Mobilya, halı kilim, cam, porselen, takı, mücevher, mimarlık alanlarında imza atan, Koleksiyon Firması'nın kurucusu Faruk Malhan son olarak inşaat sektörüne adım attı. 


70’li ve 80’li yılların lider kimliklerinden biri sayılan Faruk Malhan Haziran 2013'te “Tasarım Vakfı İstanbul”un kuruluşunda büyük rol oynadı.


Siena 2019 Avrupa Kültür Başkenti projesi danışma kurulu üyesi olan Faruk Malhan aynı zamanda Design Management Institute ve Design Cities Europe üyesi olarak dünya kongrelerine katılmaktadır.


Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi; Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu. 


Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Hacıosman Bayırı Caddesi No:25 


Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



Geri Dön