25 / 04 / 2024

Faruk Özlü: Düzce’yi şahlandıracağız!

Faruk Özlü: Düzce’yi şahlandıracağız!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Yıkılan evleri, şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan halkımızın her türlü sorununa da çözüm üreteceğiz" dedi





Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Terör, Türkiye’nin gündeminden çıkana kadar bu operasyonlar devam edecek. Bir yandan bu mücadeleyi sürdürürken, diğer yandan da yıkılan evleri, şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan halkımızın her türlü sorununa da çözüm üreteceğiz." dedi.


Akçakoca Belediyesi tarafından Çuhallı Mahallesi meydanında düzenlenen iftar programında katılan Özlü, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti, ardından yemek sırasına girerek, tabildot yemeğini aldı.


Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayı vesilesiyle insanların birliğinin ve beraberliğinin daha da artacağını, gönüllerin birbirine daha da yakınlaşacağını söyledi. 


Terör, Türkiye’nin gündeminden çıkana kadar bu operasyonların devam edeceğini vurgulayan Özlü, şöyle devam etti:


"Bir yandan bu mücadeleyi sürdürürken, diğer yandan da yıkılan evleri, şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan halkımızın her türlü sorununa da çözüm üreteceğiz.


Böyle bir vatana, böyle bir millete hizmet etmenin rütbelerin en büyüğü olduğunu ifade eden Bakan Özlü, "AK Parti hükümetleri, son 14 yılda, her biri birbirinden değerli hizmetleri hayata geçirdi. Hayal dahi edilemeyen nice proje, bu dönemde gerçeğe dönüştü. 65’inci hükümetimiz de önceki AK Parti hükümetleri gibi Türkiye’nin tamamında çok önemli yatırımları hayata geçirecek. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz yatırımlarla, tüm Türkiye’yi olduğu gibi Düzce’yi ve Akçakocayı da şahlandıracağız." değerlendirmesinde bulundu.


Akçakoca ilçesinde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren Özlü, çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.


İftar programına AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



AA



Geri Dön