19 / 04 / 2024

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...



Wone Lighting LED Aydınlatma, fast food restoranlarında %80'e varan tasarruf sağlıyor. Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor.


Fast food mağazalarında LED aydınlatmanın sağladığı kaliteli ışığın doğru yerde doğru şekilde uygulanması sayesinde müşterilerin daha konforlu ve şık bir ortamda yemek yemeleri sağlanıyor. Homojen ışık dağılımına sahip olan Wone Lighting panel ve downlight ürünlerin kullanılması ile ortam atmosferi değiştirilirken, yeni ürünlerle birlikte %55 tasarruf sağlandı. Yüksek verimliliğe sahip ürünler %80'e varan enerji tasarrufu sağlarken, 35.000 saatlik ürün ömrü, bakım maliyetlerini önemli oranda düşürmektedir.


Wone Lighting LED Downlight ürünleri çok farklı alanlarda kullanılabilir. Farklı güç değerlerine göre seçim olanağı tanınan LED Downlight ürünleri farklı ışık akısı, ışık rengi ve çeşitli boyutlarda olması sebebiyle kullanım alanlarını yaygınlaştırmıştır. Bunun yanında hem müşteriye hem de çalışana doğru ve kaliteli bir aydınlatma sağlar. 







Geri Dön