28 / 03 / 2024

Fatih Asal, Wavin Pilsa'nın Genel Müdürü oldu!

Fatih Asal, Wavin Pilsa'nın Genel Müdürü oldu!

Avrupa’nın lider plastik boru ve sistem çözümleri üreticisi Wavin’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Wavin Pilsa’nın Genel Müdürlüğüne 1 Temmuz itibarıyla Fatih Asal getirildi.



Wavin Pilsa’da Türkiye Satış Müdürlüğü görevini yürüten Fatih Asal, kurumun yeni Genel Müdürü oldu. 17 yıldır Wavin Pilsa’da; finans, iç denetim, satış destek, ürün yönetimi ve pazarlama gibi farklı departmanlarda sorumluluk üstlenen Asal, son 2 yılda ise Ülke Satış Müdürü olarak görev yaptı. Asal, Wavin Pilsa’da görev aldığı süre zarfında; yurtiçi satışlarda kayda değer pazar payı kazanılması, sektörde birçok yeniliğin başarıyla uygulanmasında da önemli roller üstlenmiştir. Wavin Pilsa Türkiye Genel Müdürü Fatih Asal, bundan sonraki süreçte müşterilere daha fazla odaklanacaklarını belirterek, “Tüm faaliyetlerimizin odağında olan, Wavin’in vazgeçilmez 3 temel değeri vardır. Bunlar; liderlik, bağlayıcılık ve inovasyondur.


Pazarın rakipsiz inovasyon şampiyonuyuz. Sektörümüzde ilk olan ve 2 yıl önce açtığımız, ödüllü projemiz Wavin Akademi ile sektörün eğitim üssü olmayı başardık.


Şimdiye kadar sayısı 10 bine yaklaşan sektörün değerli temsilcilerini eğitimden geçirdik. Böylesi bir konuda liderlik görevi üstlenmemiz bizleri oldukça gururlandırmaktadır” dedi. Lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde, Yüksek Lisans eğitimini ise yine aynı üniversitenin Yönetim ve Organizasyon alanında tamamlayan Asal, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Geri Dön