25 / 04 / 2024

Fatih Bakıcı kimdir?

Fatih Bakıcı kimdir?

Bilecik Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kimdir?, Fatih Bakıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Bakıcı..



Fatih Bakıcı kimdir?

Fatih Bakıcı, 1980 yılında Bozüyük’te doğdu. Üniversite öğrenimine kadar yaşamını Bozüyük'te sürdürdü. 


Balıkesir Üniversitesi MYO Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü’nden mezun oldu.


Bir aile şirketi olarak kurulan ve hizmet alanı genişletilerek 2002 yılında şirketleşme çalışmaları tamamlanan, Bakıcı Kömür İnş. ve Gıda Malz.San. ve Tic.Ltd.Şti’nde Genel Müdürlük görevinde bulundu.


Siyasi hayatı Ak Parti çatısı altında 2009 yılı yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği seçimleri ile başladı. Aynı yıl seçildiği AK Parti Belediye Meclisi Üyeliği görevi süresince Bozüyük Belediye Meclisi çatısı altında yaklaşık 3 yıl Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanlığı ve Belediye Meclisi Denetleme Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


24.12.2012 tarihinde Belediye Meclisi Olağanüstü Toplantısı’nda yapılan Belediye Başkan Vekilliği seçimi ile birlikte 15 ay Bozüyük Belediye Başkan Vekilliği görevini başarı ile sürdürdü. Ardından 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan Fatih BAKICI seçmenlerinin %39,1’inin oyunu alarak Bozüyük Belediye Başkanı seçildi. 


Öğrencilik yıllarında çeşitli sosyal ve siyasi etkinliklerde görev aldı.


İngilizce bilen, üniversite yılları haricinde hayatının her anını Bozüyük’te geçiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı evli ve üç çocuk babasıdır.


Fatih Bakıcı projelerini anlattı!



Geri Dön