26 / 04 / 2024

Fatih Belediyesi, TOKİ Sulukule Konutları'nı 2 kez daha satışa sunacak!

Fatih Belediyesi, TOKİ Sulukule Konutları'nı 2 kez daha satışa sunacak!

Fatih Belediyesi'nin Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa çıkardığı TOKİ Sulukule Konutları'nda 31 daireden 3'ünün satışı gerçekleşti. TOKİ Sulukule Konutları için Eskidji Müzayedecilik tarafından 2 satış daha gerçekleşleştirilecek



Fatih Belediye Başkanlığı’nın Eskidji Müzayedecilik Ticaret ithalat ve ihracat A.Ş. tarafından açık artırma ile satış ihalesini gerçekleştirdiği  TOKİ  Sulukule Konutları'nda sonuçlar belli oldu. 


31 konutun satışa çıktığı müzayedede 3 konutun satışı gerçekleşti. TOKİ tarafından satışlar yapılırken metrekare birim fiyatları 2 bin 400 liradan başlıyordu ve 120 ay vade yapılıyordu.


Bu sene metrekare birim fiyatları 4 bin liradan başlamasına rağmen talep gelen TOKİ Sulukule Konutları'nda 2 kez daha müzayede yapılacak. 


Turistlere kiraya vermeye uygun alanda bulunan TOKİ Sulukule Konutları'nda dairelerin alanları 79 metrekareden başlıyor ve 109 metrekareye kadar yükseliyor.


Gayrimenkullerin hemen teslim edildiği TOKİ Sulukule Konutları ile ilk defa bir belediye özel şirket aracılığıyla satış yapmış oldu. 


Fatih Belediyesi, TOKİ Sulukule Konutları nı 2 kez daha satışa sunacak!


www.eskidji.com


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön