26 / 04 / 2024

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Öztop tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Avcılar, Cihangir Mahallesi, Ekin Sokak 'ta kuruldu.



Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Öztop tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Avcılar, Cihangir Mahallesi, Ekin Sokak'ta kuruldu.


Fatih İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin, izolasyon malzemelerinin imalatını, ithal ve ihracatı ile toptan ve perakende ticaretini yapabilir. 2. Şirket her türlü özel ve resmi kurumlara ait inşaatların yapımını üstlenebilir, her türlü binaların, temel, dış cephe, balkon teras, çatı, havuz, iç mekanların, bakım ve onarımını, tadilat ve izolasyonunu, mantolama, ısı yalıtımı, ses yalıtımı, nem ve su yalıtım işlerini, bina cephesi kaplama işlerini, boya badana işlerini yapabilir.  3. Her türlü dış cephe kaplamalar, cam mozaikleri, seramik mermer, cam ve metal giydirme malzemeleri ve aksamlarının imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapabilir. 4. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri ticarethane inşaatları yapabilir, satabilir, kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapabilir. 4. Konusu ile ilgili resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir ve bu ihaleleri üstlenebilir. 5. Şirket konusu ile ilgili konularda mühendislik, müteahatlik, mimarlık ve proje hizmetlerinin yanında danışmanlık hizmetleri verebilir. 6. Şirket ihtiyacı için gerekli olan makine ve teçhizat ile alet ve edavatları yurt içinden ve yurt dışından satın alabilir, satabilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir. Gerekli olan atölye, imalathane ve fabrikaları, kurabilir, işletebilir, kiralayabilir veya kiraya verebilir. 7. Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren kuruluşlara kanunların elverdiği ölçüde üye olabilir, acentelik, komisyonculuk, mümessillik faaliyetlerini yapabilir, şubeler ve temsilcilikler açabilir. 8. Şirket kendi amacı doğrultusundaki çeşitli kurum ve kuruluşların yönetim ve hizmetlerini paylaşmak veya yüklenmek, diğer şirket veya işletmeler ile ortaklıklar yapabilir devir alabilir veya devir edebilir. 9. Şirket konuları ile ilgili ve bu faaliyetleri için know-how, izin, ruhsatname, ihtira beratları, lisans, imtiyaz, marka ve emsali gibi hakları istihsal ve ihtisap edebilir veya üçüncü şahıslara kısmen yada tamamen kiralayabilir, devredebilir, başkalarına ait olanların devrini alabilir. 10. Şirket ihtiyacı için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumları yerli veya yabancı işletmelerden temin edebilir. Bunlar için gerekli her türlü tasarruflarda bulunabilir 11. Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayri menkul ihtisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek, şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi veya kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkulleri ipotek verebilir ve alacaklarına teminat gösterebilir. 



Geri Dön