26 / 04 / 2024

Fatih Sulukule Müzik Okulu 12 Ekim'de açılıyor!

Fatih Sulukule Müzik Okulu 12 Ekim'de açılıyor!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sulukule'de kaldırım ve yol çalışmalarını denetledi. Demir, Sulukule Müzik Okulu'ndaki son hazırlıkları da yerinde inceleyerek okulun salonunda çekilmiş fotoğrafı Twitter'de paylaştı...



Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sulukule Mahallesi'nde gerçekleştirilen kaldırım ve yol yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 


Demir, daha sonra Sulukule Müzik Okulu'ndaki son hazırlıkları denetleyerek okulun çok amaçlı salonunda çekilmiş fotoğrafını "Sulukule müzik okulumuzda herşey tamam. Öğrencileri bekliyoruz" diyerek sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından paylaştı. 


Fatih Sulukule Müzik Okulu 12 Ekim de açılıyor!


Sulukule Müzik Okulu açılış takvimi!


Fatih Belediyesi'nden edindiğimiz bilgilere göre Sulukule Müzik Okulu'nda akademik eğitimin yanı sıra Sulukuleli vatandaşların da katılacağı müzik eğitimi olacak. Sulukule Müzik Okulu'na kayıtlar 10 Ekim 2014'te sona erecek ve 12 Ekim 2014'te hizmete açılacak. Sulukule Müzik Okulu'nda 160 öğrencinin müzik eğitim alabileceği eğitim salonları ve 209 kişilik bir çok amaçlı salon bulunuyor. 


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön