29 / 03 / 2024

Fatih Terim Sarıyer'de villa aldı!

 Fatih Terim Sarıyer'de villa aldı!

Fatih Terim bu yaz başında İstanbul’un en özel sitelerinden biri olan Büyükdere’deki Dalyan Koru Villaları’nda bir villa satın aldı



Kamuoyunun yakından tanıdığı ünlüler arasında adı gayrimenkul yatırımları ile öne çıkanların arasında Galatasaray Futbol Kulübü Teknik Direktörü Fatih Terim de yer alır. Gerek Tarabya Nurol Sitesi’ndeki konutunu kiraya çıkardığı dönemde ve gerekse geçen aylar içerisinde Çeşme/Alaçatı Port’ta satın aldığı ifade edilen 1 milyon 250 bin dolarlık deniz kenanndaki taş ev ile son aylarda sık sık gündeme geldi. Fakat Tarabya Nurol’daki evini ki raya veren Terim'in İstanbul’daki kalıcı konutunun neresi olduğu pek araştırılmadı.

Edindiğimiz bilgilere göre Terim, bu konuda son derece hassas davranarak, yeni aldığı ev ile ilgili bilgilerin kamuoyuna yansımasını geciktirebildi. Fakat Ekonomist geçen hafta Terim’in yeni konutunun nerede olduğunu tespit etti. Aldığımız bilgilere göre Terim Nurol’dan taşınmaya karar verdikten sonra, Tarabya bölgesinden aynlamadı. Birkaç kilometre ilerde İstanbul ve Boğaz’ın adeta gizli cennetlerinden biri olan küçük ve butik bir siteye yerleşti.

Ekonomist’e özel olarak gelen bilgilere göre Fatih Terim, bu yaz başında İstanbul’un en özel sitelerinden biri olan Büyükdere’deki Dalyan Koru Villaları’nda bir villa satın aldı. Villanın emsallerinin değerinin 5-6 milyon dolar arasında olduğu dile getiriliyor.

Boğaz’ın en güzel manzaralarından birine sahip olan koru içindeki 5 villadan oluşan Dalyan Koru Villaları’nın aralarında Kalkavan Ailesi’nden isimlerin de bulunduğu denizciler tarafından yaptırıldığı belirtiliyor. Terim’in villada tadilatlar yaptırdığı, ön kısmına Boğaz manzaralı bir havuz inşa ettirdiği, dahası villasını bu beş villanın klasik dokusu dışında beyaza boyattığı bildiriliyor. Büyükdere’den görülen fotoğraftaki bu manzara da Ekonomist’e gelen bilgileri doğruluyor.


Ekonomist



Geri Dön