23 / 04 / 2024

Fatih Terim Timsah Arena inşaatını inceledi!

Fatih Terim Timsah Arena inşaatını inceledi!

Bursaspor Kulübü’ne devredilen ‘Timsah’ modelli yeni stadyum, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i de çok etkiledi. Terim, Bursa’nın adını dünyaya duyuran 45 bin kişilik ödüllü yeni stadyumda teknik incelemelerde bulundu




Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Bursaspor Kulübü’ne devredilen ‘Timsah’ modelli yeni stadyum, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i de çok etkiledi. Terim, Bursa’nın adını dünyaya duyuran 45 bin kişilik ödüllü yeni stadyumda teknik incelemelerde bulundu. Terim’e Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı da eşlik etti. 

Dünyaca ünlü futbol adamı, inşaat çalışmalarında sona yaklaşan ‘Timsah’ modelli, ödüllü stadyumu çok beğendiğini söyleyerek, Türk futboluna değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ve kentin sporuna katkı koyanları tebrik etti.


“Türk futboluna armağan edilen güzel bir stat olmuş”

Fatih Terim, yeni stadı çok beğendiğini söyleyerek, “Çok güzel bir stat. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Türk futboluna armağan edilen güzel bir stat. Bursa gibi şampiyon takımı olan bir şehre böyle modern bir stat yakışır. Çağdaş bir stadyum olmuş. Hayırlı olsun” dedi.

Federasyon olarak final maçını Bursa’da oynamayı arzu ettiklerini ancak stadyumda devam eden faaliyetler nedeniyle bu durumun şimdilik mümkün olamayacağını kaydeden Terim, “Çok önemli başarılara imza atılacağına inanıyoruz. Kulüplerin başarısında, kentlerin ve tesislerin de önemli payı olduğunu biliyoruz. Bursa’nın stadı da iyi bir stat olmuş” diyerek, yeni stadyumun takımın başarısına katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.


“Çok etkilendim”

Bursa’ya kazandırılan ve Bursaspor’a devredilen 45 bin kişilik stadyumun kente değer katacağını belirten Terim, “Bursa’da muhteşem bir stat yapılıyor. Çok etkilendim. Çok güzel maçlar, milli maçlar oynanacak burada. Günümüzde bugünkü sahaların durumu malum… Bu stat için Bursa adına çok sevindim” diyen Terim, Bursa’ya ve Bursaspor’a değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi de çalışmalarından dolayı tebrik etti. Terim, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın’dan da stadyumdaki devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.



Bursa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön