25 / 04 / 2024

Fatma Şahin: Yeşilvadi projesinde 702 konut tamamlanma aşamasına geldi!

Fatma Şahin: Yeşilvadi projesinde 702 konut tamamlanma aşamasına geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bir ilçe belediyesinin yapacağı hizmetlerden çok daha büyük projeleri hayata geçirdiği için başkanımızı tebrik ediyorum” dedi...




Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bir ilçe belediyesinin yapacağı hizmetlerden çok daha büyük projeleri hayata geçirdiği için başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte 1 milyon 700 bin metrekare alana yaptıkları Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı ve 12 kilometreli 12 şeritli yolu yerinde inceledi. Yeşilvadi Projesi hakkında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, “Gaziantep’in çehresini değiştirecek olan 7 milyon metrekare alanı kapsayan Yeşilvadi Projemizde park, konut ve yol çalışmasını birlikte yapıyoruz. Buraya 1 milyon 700 bin metrekare Türkiye’nin en büyük parkını yapıyoruz. Yine belediye olarak yaptığımız 702 konutumuz tamamlanma aşamasına geldi. Yine şehrin trafik sorununu önemli derecede rahatlatacak olan havaalanı yolunu bur. Kavşağına bağlayacak olan 12 kilometreli 12 şeritli yolumuzu yapıyoruz. 6 kilometrelik kısımda asfaltlama çalışmasını tamamladık. Parkımızda son aşamaya geldik. Önümüzdeki Cumartesi günü burada çocuklarımıza dönük bir etkinlik düzenleyeceğiz. Böylelikle parkımız kullanılmaya başlayacaktır” dedi.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Projesinde park ve yol alanında Büyükşehir Belediyemize ve GASKİ’ye ait olan çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması için incelemelerde bulunuyoruz. Başkanımız bir ilçe belediyesinin yapacağı hizmetlerden çok daha büyük projeleri hayata geçiriyor. Bu noktada kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımızla beraber daha güzel bir Gaziantep için çalışacağız. Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı’nın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Milliyet



Geri Dön