25 / 04 / 2024

Fatma Toru: Meram'da imar sorunu çözülecek!

Fatma Toru: Meram'da imar sorunu çözülecek!

Fatma Toru, seçim çalışmaları kapsamında farklı mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşma devam ediyor. Kozagaç, Beybes, Hatip mahallerini ziyaret eden Fatma Toru, mahalle sakinlerinden istek ve önerileri dinledi.



Şehircilik yaparken şehrin ruhunu korunması gerektiğini ifade eden Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru, "Biz bunun için bazı bölgelerimizde modern yapılaşmayı sağlarken, bazı bölgelerimizde de müstakil yapılaşmaya dönük teşvikleri ve teknik alt yapıları sağlayacağız. 


Flacı Bayramı Veli Hazretlerinin de ifade ettiği gibi 'Şehirler inşa ederken insan aslında taşın toprağın arasında kendisini de inşa ediyor.' İnşaallah bu dönemde imar ve mülkiyet problemleri halledilmiş bir meram için çalışacağız. 


Gereken yerlerde imar planı revizyonu, gereken yerlerde imar planı uygulamalarıyla vatandaşlarımızın evlerini ruhsatlı bir şekilde yapabilmeleri için gerekli olan teknik altyapıyı sağlayacağız."dedi. 

Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru, "30 Mart seçimleri kader seçimimizdir. Bu seçimde milletimiz bilinçli bir şekilde oy kullanacaktır buna olan inancımız tamdır. Hepimiz 2023 vizyonuna ulaşmak üzere çocuklarımızın geleceğini belirleyen bu seçimde hep beraber çalışacağız" dedi. 


Rasyonel Haber


Geri Dön