18 / 04 / 2024

Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. Peki, Fatma Tuba Yazıcı kimdir? İşte inşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı..



Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. 


İnşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı 41 yaşında. 


36 yaşındayken eşi Recep Sami Yazıcı'yı kaybeden Fatma Tuba Yazıcı ana iş kolu demir çelik olan Diler Holding'i daha da ileriye taşıyan bir kadın patrondur.


Diler Holding

1949 yılında kurulan Diler Holding, kendi bünyesinde barınan yan kuruluşları ile birlikte, aktif olarak çelik üretimi (karbon ve alaşımlı), dış ticaret, enerji, deniz nakliyesi, liman işletmeciliği, madencilik, banka ve turizm alanlarında faaliyet göstermektedir. Devletin sahip olduğu ilk yüksek fırınlı haddehane olma özelliğini taşıyan tesisleri, 1939 yılında Karadeniz bölgesinde bulunan Karabük'te üretime başlamıştır.


1984 yılında kurulan Diler Dış Ticaret firması, grup ürünlerinin uluslararası pazarda tanıtımını amaçlamıstır. 


1985 yılından itibaren, uluslararası ticarette gösterilen muazzam başarı, grubun ana faaliyet dalı olan demir çelik üretimindeki kapasite artışına olanak sağlamak ile birlikte başka sektörler olan bankacılık, deniz taşımacılıgı ve turizm alanlarına da yönelmesine imkan sağlamıştır.  


Bugün itibari ile, Diler Grup şirketleri, sahip olduğu personel, beceri, pazar bilgisi, toplam kalite yönetimi, yenilikteki uzmanlığı ve ISO 9002 belgesinde belirlenen müşteri odaklı yaklaşımı özelliklerinin birbiri ile mükemmel uyumu içindedir.


DİLER HOLDING AŞ.

Telefon: 0212 - 253 66 30

Faks: 0212 - 235 98 87 

0212 - 250 83 32

Adres: TERSANE CADDESİ DİLER HAN 

NO:96 KARAKÖY-İST


Diler Holding'in patronu Fatma Tuba Yazıcı Dünyanın en zenginleri listesinde!





Geri Dön