25 / 04 / 2024

Fatsa'daki 168 binada cephe iyileştirme çalışması başladı!

Fatsa'daki 168 binada cephe iyileştirme çalışması başladı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'daki 168 binada gerçekleştirilen cephe iyileştirme çalışmalarını inceledi.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinin çehresini değiştirecek olan 168 bina üzerindeki dış cephe iyileştirme çalışmalarını inceledi. Başkan Yılmaz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Projemiz tamamlandığında Fatsa ilçemiz, girişinden çıkışına kadar ahenk içerisinde ve muhteşem bir görünüme kavuşacak” dedi.


Estetik şehir projesinin uygulanmaya başlandığı Kurtuluş Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada “Altınordu ilçemizin ardından, Fatsa’mızda da dış cephe iyileştirme ve bina giydirme çalışmalarımıza başladık. Hemen sonrasında da Ünye ilçemizde uygulamamıza başlayacağız. Altınordu’da fiilen uygulamaya başladığımız ve ortaya çıkardığımız çalışmalarda ve Fatsa’da da ihalesini yaptığımız müteahhit firmanın yapımına başladığı alanda inceleme yapma fırsatı yakaladık. 168 binanın yalıtımı, görselliği ve dış cephesi ile Fatsa ilçemizin girişinden çıkışına kadar tam bir ahenk içerisinde bir tablo oluşturma planı içindeyiz ve estetik bir kent oluşturma düşüncesindeyiz” diye konuştu.

 
“FATSA YENİ GÖRÜNTÜSÜYLE MERKEZ METROPOL BİR İLÇE OLACAK”
 

Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti: “Projelerimizin uygulandığı binaların tamamlanmasıyla birlikte inanıyorum ki yapacağımız altyapı çalışmaları, elektriğin yer altına alınması ve sıcak asfaltla birlikte Fatsa ilçemiz bu yıl sonu itibarıyla değişen ve gelişime ayak uyduran o yönüyle de kendisini hissettiren merkez metropol ilçelerimizden biri olacak. Başta Fatsa Belediyemiz olmak üzere, bütün arkadaşlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz”


Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön