27 / 04 / 2024

Faysa Plastik'ten inşaat sektörüne farklı üretim!

Faysa Plastik'ten inşaat sektörüne farklı üretim!

Faysa Plastik, inşaat sektörün temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni isteklere uygun üretim yapıyor. Yeni ürün tasarımlarının devam ettiğini söyleyen Bilen, müşteri ihtiyaçları ile hareket ettiklerini belirtti.



Faysa Plastik, inşaat sektörünün yeni projelerine farklı üretim yapıyor.


Faysa Plastik, inşaat sektörün temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni isteklere uygun üretim yapıyor. İç pazarın; yardımcı yapı malzemeleri, dekorasyon ve aksesuar çeşitleri olmak üzere yüzde 80'lik bölümüne hitap eden firma, PVC asma tavan, duvar ve tavan lambirisi, perde rayı ve korniş gibi farklı ürünleri ile de pazarın büyük bir kısmının ihtiyaçlarını karşılıyor. 


Süt mandıralarının, neme ve buhara maruz kalan tüm üreticilerin duvar ve tavan kaplamasında kullanılan ürünlerinin uzun ömürlü ve dayanıklı PVC dekoratif kaplama ürünlerinde iddialı olduklarını söyleyen Faysa Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yasin Bilen, "2015'te 2.2 milyon TL'lik satış yaptık. Sektördeki yerimizi sağlamlaştırdı. 2016'nın ilk 6 ayında 1.5 milyon liralık ciro elde etti. İkinci yarı ile birlikte de bu rakamı yükselttik" dedi. Yeni ürün tasarımlarının devam ettiğini söyleyen Bilen, müşteri ihtiyaçları ile hareket ettiklerini belirtti.


Dünya


Geri Dön