20 / 04 / 2024

FB eski başkanı Tahsin Kaya'dan yeni şirket!

FB eski başkanı Tahsin Kaya'dan yeni şirket!

Eski FB Başkanı Tahsin Kaya RTKA İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ ile yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirket adresini Altayçeşme Mahallesi Narlıçiftliği Mevkii Maltepe olarak gösterdi



FB eski başkanı Tahsin Kaya, RTKA İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ ile yeni bir inşaat şirketi kurdu.
Şirket adresini Altayçeşme Mahallesi Narlıçiftliği Mevkii Maltepe olarak gösteren Kaya, İTO kaydını ve ana sözleşme tescilini 11 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirdi.
Şirket sermayesini 100 bin TL olarak belirleyen Kaya, bu yeni şirket ile inşaat malzemelerinin toptan ticaretini gerçekleştirecek. Her türlü ahşap ve madeni mobilya sanayinin prefabrik inşaat, parke, doğrama, mermer, çini, fayans, tuğla, kiremit, eternit imal alım satımı, ithali ve ihracını da yerine getirecek olan şirket ana sözleşmesinde kayıtlı diğer ticari faaliyetleri de gerçekleştirebilecek.
RTKA İnşaat Malzemeleri’nde Tahsin Kaya yönetim kurulu başkanı olarak görev yaparken Recep Ali Kaya başkan yardımcısı ve Halit Kaya da yönetim kurulu üyesi olara kgörev yapacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön