18 / 04 / 2024

Fe Metal’den İzmir’e bir imza daha: Anatolia Park İş Merkezi!

Fe Metal’den İzmir’e bir imza daha: Anatolia Park İş Merkezi!

Fe Metal İnşaat, yepyeni bir iş merkezinin temellerini attı. Kaba inşaatının 3 ay içerisinde bitmesi planlanan ve İzmir’e yepyeni bir soluk kazandıracak olan Anatolia Park İş Merkezi, yaklaşık 3.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulacak...



İstanbul ve İzmir’de birbirinden önemli ve kaliteli projelere imza atan Fe Metal, İzmir-Çiğli Anatolia Park Evleri’nden sonra yine Çiğli’de ikinci Anatolia Projesine de başladı.  Günümüz inşaat teknolojilerinin kullanıldığı Anatolia Park iş Merkezi projesinde C35 hazır beton kullanılıyor ve ayrıca proje eğitim ve sağlık tesisi kullanımı için de uygunluğuyla dikkat çekiyor.  Statik hesapları eğitim ve sağlık tesislerine uygun şekilde hesaplanan ve demir, beton imalatı ona göre yapılan proje, çok amaçlı kullanıma imkan verecek şekilde inşa ediliyor. 

Çiğle’de bulunan Anadolu Caddesi’nde yer alacak olan Anatolia Park İş Merkezi, yeni yapılacak Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne 300 metre, Çiğli Belediyesi ne 500 metre, Katip Çelebi Üniversitesi’ne 1 kilometre, Çiğli Devlet Hastanesi’ne ise 200 metre mesafede yer alıyor… Fe Metal, Anatolia Park İş Merkezi’ni ahşap ve camın zarif ve modern birleşimiyle hayata geçirerek geçmiş ve geleceği aynı potada eritip, çarpıcı bir mimari yenilik sunuyor.




Geri Dön