20 / 04 / 2024

Fer Yapı kuru sabitledi!

Fer Yapı kuru sabitledi!

Fer Yapı, sözleşme tarihindeki kuru sabitleyen bir ödeme sistemini devreye soktu. Sabit kur sistemine göre, satın alma sözleşmesinin yapıldığı günkü dolar kuru tavan kur olarak belirleniyor ve taksitler o kur üzerinden ödeniyor




Fer Yapı, sözleşme tarihindeki kuru sabitleyen bir ödeme sistemini devreye soktu. Sabit kur sistemine göre, satın alma sözleşmesinin yapıldığı günkü dolar kuru tavan kur olarak belirleniyor ve taksitler o kur üzerinden ödeniyor IstWest ve iTower gibi sembol projeleriyle FerYapı, müşterilerine sunduğu finansal modelleri çeşitlendiriyor. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen 'Kazandıran Kur Sistemi', FerYapı tarafından geliştirilen Premier Kampüs Ofis projesinde uygulanmaya başlandı. Bu sistemde, projeden ofis satın aldığınız günkü dolar kuru, tavan kur olarak belirlenmiş oluyor. Vade süresince ofisi satın aldığınız günkü kurdan ödemelerinize devam ediyorsunuz, hesabınız bozulmuyor. Bu sistem bir kur sabıtlemesi değil. 

Eğer dolar kuru düşerse bu sefer de ödemelerinizi düşük kurdan yapıyorsunuz. 

Kampüs Ofis konsepti FerYapı, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek kampüs ofis konseptini istanbul Kağıthane'de inşa ettiği, Leed Gold sertifikasına aday Premier Kampüs Ofis ile hayata geçiriyor. Akıllı ofis sistemleri sayesinde enerji dostu ve yüksek konfor sağlayan mimari çözümler ile iş hayatına kolaylıklar getiriyor. Tüm ortak ve sosyal alanların masraflarının paylaşımında devreye giren 'kullandığın kadar öde' sistemi ile masraflar sadece kullanımı gerçekleştirenlere yansıtılıyor. 

Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sayesinde ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler; 300 metrekareden başlayarak 800 -1.000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Modüler mimarisi sayesinde 20 bin metrekareye varan büyük boy ofisler de sağlanabiliyor. Ayrıca stok ofis alanlarıyla, büyümeyi düşünen ve küçük bir ofise sahip girişimcilerin işini kolaylaştırıyor. Geçici olarak alan ihtiyacı olacak ofis sahipleri, bu alanda masa/alan kiralaması yapabiliyor. 

Stok ofis alanında, her türlü destek ve hizmet bulunuyor. Fiyatlarıyla da avantajlar sunan Premier'in teslim tarihi Aralık 2015. 



Milliyet İnşaat


Geri Dön