28 / 03 / 2024

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver



Etik, ilkeli, dinamik, genç ve güçlü yapısının yanında, doğru, dürüst, profesyonel, yenilikçi ve zariflikten ödün vermeyen bir şirket profili hedefleyen Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, Türkiye inşaat sektörünün önemli markası olan FerYapı ile el sıkıştı.


Gelişen ve her geçen gün büyüyen Türkiye’de yeni bir girişim ile sektöre yeni açılımlar katmak için yola çıkan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, ekibindeki profesyoneller ile birlikte müşteri portföyünü genişletmeyi sürdürüyor.


İyi yaşamanın bir sanat olduğuna inanan, yenilikçi bakış açısıyla geliştirdiği projeler ile dikkat çeken, sektörün devleriyle yaptığı işbirlikleriyle İstWest, iTower, Mai Residance, Parima ve Premier Kampüs Ofis gibi önemli projelere imza atan FerYapı’nın tüm iletişim çalışmalarını 1 Mart 2015 tarihi itibari ile Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı yürütecek.


Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet verecek.


Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşteri portföyünde, Emlak Konut GYO, ERA Türkiye Gayrimenkul Danışmanlığı, Optimum Yaşam Merkezi, İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği, Orgin Agro, All events fuarcılık, e-Hamal, Güral Premier otelleri, Barış Kurbal Bespoke Tailoring ve B&G Store gibi markalar bulunuyor.


Geri Dön