19 / 03 / 2024

Ferit Şahenk Bodrum'da estetik ve detoks oteli açıyor!

Ferit Şahenk Bodrum'da estetik ve detoks oteli açıyor!

Mart 2012'de, yeme içme ve eğlence sektöründe hizmet vermeye başlayan D.ream'i kuran Ferit Şahenk; mekan adına ne ver ne yok alacak gibi görünüyor! Neredeyse 85 işletmeye ulaşan Şahek'in, Bodrum'da estetik ve detoks oteli açıyor...



Mart 2012'de, yeme içme ve eğlence sektöründe hizmet vermeye başlayan D.ream'i kuran Ferit Şahenk; mekan adına ne ver ne yok alacak gibi görünüyor! Neredeyse 85 işletmeye ulaşan Şahek'in, 'sağlık turizmi' mevzuunda da sessiz sedasız büyüdüğünü öğrendim! Sosyetenin, toksinlerinden arınmak için Bodrum veya yurt dışındaki merkezlere gitmesine razı olmayan Ferit Bey; İstanbul Ulus'ta 'D-Life' adını verdiği bir detoks merkezi açmıştı. Ancak bu, buzdağının görünen yüzüymüş meğer! Bodrum Cennet Koyu'ndaki Atami Otel'i satın alan Şahenk, burasını ünü dünyaya yayılacak bir güzellik oteli haline getirmeyi planlıyormuş. 


DR. CHENOT'UN TEKNİKLERİ BODRUM'DA UYGULANACAK 

Ferit Bey; kendisi ve eşinin gittiği, dünya jet-set'inin de müdavimi olduğu İtalya'daki dünyaca ünlü güzellik merkezi Hotel Palace Merano'dan feyiz almış. Üstelik Bodrum'daki oteli için; 40 yılı aşkın süredir kendi geliştirdiği teknikler ile medikal SPA konseptinde dünyanın en önde gelen ismi olan, Hotel Palace Merano'nun başındaki Dr. Henri Chenot ile işbirliğine gitmiş. Atami Otel, İtalya'dan sonra Dr. Chenot'nun tekniklerinin kullanıldığı tek merkez olacakmış. Estetik, sağlık ve detoks hizmetlerinin verileceği merkez, güzel yaşlanmak isteyenlere hizmet verecekmiş. Ferit Bey'in bu yatırımı ile, Bodrum'un dünya jet-set'ini daha çok çekeceğinden şüphem yok. 


Bülent Cankurt/Sabah Gazetesi


Geri Dön