26 / 04 / 2024

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofis!

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofis!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofis fiyatları kapsamında metrekaresi 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor



Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa yakasında Levent'te hayata geçiriliyor.  Ferko İnşaat   Ferko Signature  satılık ofis bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Ferko İnşaat imzası taşıyan Ferko Signature projesi 127 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Ferko Signature 2 blok halinde yükseliyor. 


Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofisler Sign 1'de yer alıyor. Sign-2'de bulunan ofisler ise kiralanacak. Ferko Signature Levent'te Sign-1 30 katlı, Sign-2 ise 6 katlı olarak tasarlandı. Projede toplam 40 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.


Ferko Signature Levent fiyat!

Ferko İnşaat Ferko Signature satılık ofis fiyatları kapsamında metrekaresi 7 bin 500 dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor.


Ferko Signature ne zaman teslim sorusuna 30 ay sonra olarak yanıt veriliyor. Ferko Signature Levent ödemeleri hakkında bilgi için satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Ferko Signature projesinde ‘Kent Bahçesi’ konsepti ile oluşturulan yeşil alan, toplantı odaları, cafe ve restoran bulunuyor.


Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/


projeye sor



Geri Dön