25 / 04 / 2024

Ferko Signature Levent telefon numarası!

Ferko Signature Levent telefon numarası!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature projesinde yer alan ofisler hem satılıyor hem de kiralanıyor. Projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. İşte Ferko Signature Levent telefon numarası...



Toplam 10 bin 600 metrekare alan üzerinde 30 katlı ve 6 katlı 2 blok olarak hayata geçirilen  Ferko Signature  projesi Levent'te yükseliyor. Ferko Signature Levent telefon numarası haberimizin devamında yer alıyor. 


Ferko Signature projesi,  Ferko İnşaat  imzası ile yükseliyor. 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek olan projede metrekare birim fiyatı 8 bin 200 TL'den başlıyor. 


Ferko Signature Levent projesindeki ofislerin alanları 140 metrekareden başlıyor. Projedeki 30 katlı bloktaki ofisler satılıyor, 6 katlı bloktaki ofisler ise kiralanıyor. 


Ferko Signature Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre Maslak'a ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yükseliyor. 


Ferko Signature projesinde yer alan ortak kullanım alanları arasında concierge hizmetleri, restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu mevcut. 


Ferko Signature nerede?

Adres: Büyükdere Caddesi No:175 Levent 34398  İstanbul


Ferko Signature Levent telefon numarası

Telefon: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön