19 / 04 / 2024

Ferko Signature Ofis'te satış oranı yüzde 53 arttı!

Ferko Signature Ofis'te satış oranı yüzde 53 arttı!

FERKO İnşaat'ın İstanbul Levent'te hayata geçirdiği ve imza anlamına gelen 'Ferko Signature' projesinde ofislerin yüzde 53'ü satıldı. Levent'te Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçiren Ferko Signature ofis projesinde satışlar devam ediyor.



Ferko Signature'm satışa çıkmasının üzerinden dört ay geçmesine karşın satılabilir alanların yüzde 53'ünün sahiplerini bulduğunu belirten Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. 

Levent'in göbeğinde, tüm bağlanü yollarına yakm olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcüar tarafından büyük ügi görüyor" dedi. 


KENT BAHÇESİ VAR!

Tasarım ve mimarisinin yam sıra teknolojik özellikleriyle de dikkat çeken Ferko Signature'm 30 aydan daha kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor. Ferko Signature projesi; 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-1'deki ofislere saüşla sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2'deki ofisleri ise kiracıları bekliyor. 


ULAŞIMI KOLAY 

Ferko Signature, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Ferko Signature, şehrin merkezlerinden Levent'te Büyükdere Caddesi'nin tam üstünde konumlanıyor ve merkezi konumuyla ön plana çıkıyor. Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli - Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Maslak'a 6 kilometre ve Taksim'e 7 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin Aralık 2016'da tamamlanması hedefleniyor. 


Pencereler açılıyor!

FERKO Signature'da tüm ofisler yüksek oranda nefes alabilen şekilde dizayn ediliyor. Tüm ofislerde, cam oranı en yüksek düzeyde tutularak tasarlanan proje doğal ışık banyosu sağlarken üç cepheden görüş alanma da imkan sağlıyor. 13'ncü kata kadar manuel, 13. kat üzerinde ise bina otomasyon sistemi dâhilinde çalışan ve otomatik olarak açüabilen pencereler ile de ofis hayatının en büyük sorunlarından biri olan temiz hava eksikliğine Ferko Signature çözüm sunuyor. Ferko Signature ayrıca, toplam 5 katta 785 araç kapasiteli kapalı otoparkı, otoparka değişik katlardan direk geçişleri ve kapalı otopark için, her 100 metrekare brüt alanda 1 araçlık kullanım hakkı sağlıyor. 


Hürriyet


Geri Dön