25 / 04 / 2024

Ferko Signature projesi adres bilgileri!

Ferko Signature projesi adres bilgileri!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilen Ferko Signature projesi 127 bin metrekare alan üzerinde 2 blok halinde yükseliyor. Ferko Signature projesi adres bilgilerini haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...



 Ferko Signature projesi 30 katlı ve 6 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projesinde 30 katlı bloğunda satışlar devam ederken 6 katlı bloğunda ise kiralamalar devam ediyor.  Ferko Signature  projesi adres bilgileri öncesinde projeyle ilgili detaylı bilgilere değinelim.


Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatının 8 bin 200 dolardan başladığı projede ofis alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan ofislerin büyüklükleri 140 metrekareden başlıyor. 


Ferko Signature projesinde sosyal donatı olarak cafe ve restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu, concierge hizmetleri de mevcut. Ferko Signature projesi adres bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Ferko Signature projesi Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre Maslak'a ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre mesafede yükseliyor.Ferko Signature projesi teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor. 



Ferko Signature projesi adres bilgileri!


Adres: Büyükdere Caddesi No:175 Levent 34398 İstanbul



Ferko Signature iletişim: 


Ferko Signature telefon numarası: 0212 268 11 44


Web: http://ferkosignature.com/


Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön