26 / 04 / 2024

Ferko Signature projesinde metrekaresi 7 bin 500 dolara!

Ferko Signature projesinde metrekaresi 7 bin 500 dolara!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature projesinde yer alan ticari ünitelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Levent'te yer alan projedeki ofislerin alanları ise 140 metrekareden başlıyor



"İşyeri anlayışınız değişecek" satışların sürdüğü  Ferko Signature  projesi,  Ferko İnşaat  tarafından yükseliyor. Ferko Signature projesi, Levent'te İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. 


Ferko Signature projesinin toplam satılabilir alanı 40 bin metrekare. Ferko Signature Levent'te ofislerin yükseklikleri ise brüt 4 metrekare olarak tasarlandı. 


350 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Ferko Signature projesinin toplam inşaat alanı 127 bin metrekare olarak belirlendi. Ferko Signature projesinde 2 blok yer alıyor. 


Ferko Signature projesinde yer alan bloklar 6 ve 30 katlı olarak tasarlandı. Ferko Signature projesinin ilk 25 katında satışlar sürüyor. 


Ferko Signature satılık ofis seçenekleri 140 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 1.722 metrekareye kadar çıkıyor. Ferko Signature projesinde ikinci bloktaki ofisler sadece kiralanacak. 


Ferko Signature fiyatları!

Ferko Signature projesinde yer alan ticari ünitelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Ferko Signature ödeme koşulları!

Ferko Signature projesinde yer alan ticari ünitelerin ödemelerinde banka kredisi kullanılıyor. 


Ferko Signature ne zaman teslim?

Ferko Signature projesinde teslimlerin ise 30 ay sonra gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 


Ferko Signature Levent projesinde her kata özel iki adet kat balkonu, concierge hizmetleri, vale, kapalı otopark, cafe ve restaurant alanları bulunuyor. 


Ferko Signature Levent iletişim:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/


projeye sor



Geri Dön