29 / 03 / 2024

Ferko Signature projesinin ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı!

Ferko Signature projesinin ilk 4 ayda yüzde 53'ü satıldı!

Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçirdiği Ferko Signature projesinin lansmanından sonraki ilk 4 ayda yüzde 53'ünü sattı. Proje, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.



Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature yoğun talep gören Ferko İnşaat, lansmandan sonraki ilk 4 ayda projenin yüzde 53'ünü sattı.


Yurtiçinde ve yurtdışında geliştirdiği özellikli projelerle gayrimenkul sektöründe önemli adımlar atan Ferko İnşaat, Levent'te hayata geçirdiği Ferko Signature projesiyle ofis projesine de imzasını attı. Ferko Signature'ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53'ü satıldı. 


Kısa bir sürede projeye yoğun ilgi olduğunu belirten Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor." dedi.


Tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de ofis hayatına yenilikler getirecek Ferko Signature'ın 30 aydan daha kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Ferko Signature projesi; 2 bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor. 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-1'deki ofisler satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerinde kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2'deki ofisleri ise kiracıları bekliyor.


8.200 dolardan başlıyor


Ferko Signature, metrekaresi 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Ferko Signature, Levent'te Büyükdere Caddesi'nin üstünde merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli-Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Maslak'a 6 kilometre ve Taksim'e 7 kilometre mesafede yer alıyor. 


Milliyet Emlak Rehberi


Geri Dön