19 / 04 / 2024

Ferko Signature satılık ofis!

Ferko Signature satılık ofis!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko Signature satılık ofis alanları 140 metrekareden başlıyor. Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Proje 10 bin 600 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.



Ferko Signature satılık ofis fiyatları bilgisini vermeden önce proje detaylarından bahsedelim. Projede concierge hizmetleri, restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu bulunuyor.


İstanbul - Levent'te hayata geçirilen  Ferko Signature  projesi,  Ferko İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Projede satılık ve kiralık ofisler bulunuyor.


Ferko Signature projesi 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek. Banka kredisine uygun olan projede bloklar 30 ve 6 katlı olarak dizayn edildi. 


Ferko Signature konum olarak Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre Maslak'a ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare bazında 8 bin 200 TL'Den başlıyor. 10 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projede ofis alanları 140 metrekareden başlıyor. 


Ferko Signature nerede?

Adres: Büyükdere Caddesi No:175 Levent 34398  İstanbul


Ferko Signature iletişim

Telefon: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön