28 / 03 / 2024

Ferko Signature‘da 25'nci kat tamamlandı!

Ferko Signature‘da 25'nci kat tamamlandı!

İstanbul’un merkezinde bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan Ferko Signature projesinde finale yaklaşıldı. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature‘da 25. kat tamamlandı.



Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği nitelikli ve özel projelerle dikkat çeken Ferko’nun İstanbul Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature’da 25. kat tamamlandı. Londra’da Wembley Stadyumu, 30 St. Mary Axe Gherkin Kulesi, New York’ta Hearst Kulesi, Hong Kong ve Beijing Uluslararası Havalimanı gibi projelere imza atarak dünya çapında ün kazanan mimar Lord Norman Foster’ın imzasını taşıyan ve eşsiz mimari ile akılcı mühendisliği buluşturan projede, sona yaklaşılıyor. Teknolojik ve çevre dostu sistemlerle donatılan, lüks kavramını ofislere taşıyan Ferko Signature’ın yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor.


Sosyal yaşamın odağındaki popüler markalara sahip AVM’ler ile şehrin gözde otel, restoran ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken Ferko Signature, aynı zamanda tüm bağlantı yollarının kesiştiği merkezi konumu ve çeşitli ulaşım alternatifleri ile zaman tasarrufu avantajı sağlıyor.


Maksimum enerji verimliliği, ferah ve modüler ofisler

Belgrad Ormanı’ndan İstanbul Boğazı ve Haliç'e kadar uzanan geniş bir panoramaya sahip olan ve çalışırken bile İstanbul’un keyfini çıkarabilme lüksü sunan Sign 1’deki ofislerin satışında hızla ilerlenirken, kuzey, güneş ve batı cephelerini saran Sign 2’deki ofislerin kiralamaları proje tamamlandıktan sonra gerçekleşecek. Dede Korkut Caddesi üzerinden sağlanan 20 metre yüksekliğindeki cam atrium girişi ve 6 kat üzerinde farklı büyüklükte ferah ve modüler yatay ofis alanları sunan Sign 2, tıpkı Sign 1 gibi enerjiyi verimli kullanarak içinde bulunduğu coğrafyanın sürdürülebilirliğine katkı sunuyor.


Metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede yer alan Ferko Signature’de satış fiyatları, metrekaresi 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor.


Web: http://www.ferkosignature.com/


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı

Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği nitelikli ve özel projelerle dikkat çeken Ferko'nun İstanbul Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature'da 25. kat tamamlandı.30 kattan oluşan Ferko, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster'ın imzasını taşıyor. Teknolojik ve çevre dostu sistemlerle donatılan, lüks kavramını ofislere taşıyan Ferko Signature'ın yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 


Dünya 


Geri Dön