18 / 04 / 2024

Ferko Signature'de ofislerin metrekaresi 8 bin 200 dolar!

Ferko Signature'de ofislerin metrekaresi 8 bin 200 dolar!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature ilgi görmeye devam ediyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 200 dolardan başlıyor...



Ferko İnşaat'ın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi  Ferko Signature  ilgi görmeye devam ediyor. Kısa bir sürede projeye yoğun ilgi olduğunu belirten  Ferko İnşaat  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Haziran ayında lansmanını yaparak satışına başladığımız Ferko Signature projemizde oldukça büyük bir yol kat ettik. 

Levent'in göbeğinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor" dedi. 


Kent bahçesi var Levent'te Büyükdere Caddesi'nde konumlandırılan Ferko Signature, tasarım ve mimarisinin yanı sıra teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden meydana geliyor. 


Ferko Signature'da, 30 kattan oluşan Sign-l'deki ofisler satışla sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2'deki ofislere ise kiracıları bekleniyor. 

Projede ofislerin metrekaresi ise 8 bin 200 dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. 

Ulaşım avantajı Ferko Signature, şehrin gözde , merkezlerinden Levent'te Büyükdere Caddesi'nin tam üstünde modern ve teknolojik ofis alanlarının yanı sıra, merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Ferko Signature, metroya 50 metre, ŞişliMecidiyeköy'e 3 km, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 km, Maslak'a 6 km ve Taksim'e 7 km mesafede yer alıyor. 


FERKO SİGNATURE 

-Projenin adı: Ferko Signature 

-Lokasyon: Levent / Büyükdere Caddesi Yapımcı firma: Ferko İnşaat 

-Teslim tarihi: 2016 

-Metrekare fiyat: 8 bin 200-12 bin dolar


Posta Ek


projeye sor



Geri Dön