24 / 04 / 2024

Ferroli eğitim ve teşhir aracı Hatay'da!

Ferroli eğitim ve teşhir aracı Hatay'da!

Tüm Türkiye’yi dolaşarak tüketicileri doğalgaz kullanımı konusunda bilinçlendiren Ferroli Eğitim ve Teşhir Aracı, 7-13 Haziran tarihleri arasında Hatay’da…





Ferroli, tüm Türkiyeyi dolaşan “Ferroli Eğitim ve Teşhir Aracı” ile 2008 yılından beri doğalgaz kullanımı konusunda bilgi vererek hem halkı bilinçlendirmeyi hem de Ferroli ürünlerini doğrudan tüketiciye ulaştırmayı sürdürüyor. Bu çerçevede de teşhir aracı 13 Haziran tarihine kadar Hatay’da olacak. Sonraki durak Gaziantep’tir. 


Gelişmiş ses ve görüntü sistemlerine sahip, tamamı klimalı ve 17.3 m3 kapalı hacme sahip özel olarak tasarlanmış bir eğitim aracı olan  “Ferroli Eğitim ve Teşhir Aracı” özellikle yeni doğalgaz kullanmaya başlayacak olan bölgelerde  doğalgaz kullanımı ile ilgili olarak tüketicileri bilinçlendiriyor. 


Aracın içerisinde her yıl ürün gamına göre birçok kez yenilenen Ferroli ürünlerini bulunuyor. Bunların arasında yoğuşmalı ve konvansiyonel kombi, yoğuşmalı kazan, hermetik şofben, panel radyatör, havlu kurutucu, klima, oda termostadı ve termostatik vana gibi ürünler teşhir ediliyor. 


Teknik eğitimli Ferroli çalışanları, hem tüketicilerin sorularını yanıtlıyor hem de gerekli yönlendirmeleri yapıyorlar. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı misyon edinen Ferroli, en pratik ve anlaşılır biçimde tüketicileri bilinçlendirmeyi, müşterilerin beklentilerini dinleyip ona göre tüm çalışmalarını yönlendirmeyi misyon ediniyor.



Geri Dön