20 / 04 / 2024

FerYapı'dan İstanbul'un kalbinde üç ayrı proje!

FerYapı'dan İstanbul'un kalbinde üç ayrı proje!

Doğru lokasyonda doğru proje, felsefesiyle gayrimenkul sektöründe farkındalık yaratan FerYapı, ofis dünyasındaki yenilikçi vizyonunu global standartların ötesine taşıyor. FerYapı, İstanbul'un en değerli bölgelerinde projeleri hayata geçiriyor.



Doğru lokasyonda doğru proje, felsefesiyle gayrimenkul sektöründe farkındalık yaratan FerYapı, ofis dünyasındaki yenilikçi vizyonunu global standartların ötesine taşıyor. Yeni çalışma alanlarının yeni nesillerle birlikte şekillendiğine inanan FerYapı, İstanbul'un en değerli bölgelerinde hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı ofis projelerinde, evrensel eğilimleri dikkate alıyor. 


TÜRKİYE'NİN İLK KAMPÜS OFİSİ, KAĞITHANE'DE YÜKSELİYOR 

İstanbul Kağıthane'de 20 dönüm alanda inşa edilen Premier Kampüs Ofis, Türkiye'nin ilk kampüs ofisi olma özelliğini taşıyor. Leed Gold sertifikasına aday olan proje, Sadabad Korusu'nın karşısında konumlanıyor. FerYapı'nın Çelikler Limited ile hayata geçirdiği Premier Kampiis Ofis, birleştirilebilir modülleri ile 40 ila 300 metrekare arasında küçük ofisler ve 300 metrekareden başlayarak 800 ila 1000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Aynı modüller sayesinde, 20 bin metrekareye varan büyük ofisler de sağlanabiliyor. Premier Kampüs Ofis'te akıllı sistem platformu üzerinden tüm hareketlilik takip edilebiliyor. Üstelik tüm ortak ve sosyal alanların masraflarının paylaşımında devreye giren 'kullandığın kadar öde' sistemi ile masraflar, sadece kullanımı gerçekleştirenlere yansıtılıyor. Ayrıca projede; cep sineması ve seminer odaları, parti ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya, temizlik hizmeti, İT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası ve buhar odası gibi olanaklar da sunuluyor. 


TÜRKİYE'NİN İLK KÜÇÜK M2'Lİ A+ OFİS PROJESİ: İT0WER 

İTower ise Bomonti FerYapı'nın sembol projelerinden. Yatırımını Türkiye'nin ilk küçük metrekareli, nitelikli A+ ofis konseptine sahip iTovver Bomonti'ye yapanlar, prestijin sembolü ofislerde iş yaşamlarını geleceğe taşıyor. iTower Bomonti'de ofisler 450 - 900 metrekare arasında, yarım kat ve tam kat olarak ihtiyaçlara göre şekillendirilebiliyor. 


TARİFİ EN KOLAY OFİS PROJESİ: PARİMA

E5 karayolunun yanı başında yer alan Parima; Merter metro veCevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor. Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde iş merkezleri ve batısında sanayi bölgesiyle Parima, İstanbul'un en değerli bölgelerinin tam ortasında. Tarihi Yarımadanın yanı başında konumlanıyor.  İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına 35 dakika, Atatürk Havalimam'na ise 5 dakika uzaklıkla olan Parima, İstanbul'dan 56 farklı ülkeye olan 4 saatlik mesafesiyle özellikle iş hayatı ve seyahatler açısından büyük avantajlar sunuyor. Parima'yı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise, bünyesinde barındırdığı şehir bahçesi. 2 bin 500 metrekare alana sahip olan şehir bahçesi, ofis yaşamında doğa ve ferahlık hissi yaratıyor. 



Sabah Real Sektör 


Geri Dön