29 / 03 / 2024

Festiva Outlet Alışveriş Merkezi'nin 8'incisi dün Uşak'ta açıldı!

Festiva Outlet Alışveriş Merkezi'nin 8'incisi dün Uşak'ta açıldı!

24 bin metrekare üzerine kurulu olan ve bin kişiye yeni iş olanağı sağlayan Uşak Festiva Outlet Alışveriş Merkezi dün düzenlenen törenle açıldı. 24 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan AVM bin kişiye istihdam sağlayacak




Karakaşlar Grup ve Bozoğlu Tekstil ortaklığıyla  Ankara  karayolu üzerinde kurulan Festiva Outlet Alışveriş Merkezi'nin açılışı, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Karakaşlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karakaş, Başkan Yardımcısı Kemal Karakaş ve vatandaşları katılımıyla yapıldı. 

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, kentte büyükşehir havası olduğunu ifade ederek, "Uşak her geçen gün daha fazla büyüyen ve gelişen bir şehir. İsim yapmış markaları bünyesinde barındıran bu tür alışveriş merkezlerinin Uşak'ı seçmesi aslında gayet doğal. Eminim ki Uşak halkı ve buradan geçen misafirlerimiz bu alışveriş merkezinden oldukça faydalanacaktır" dedi. Uşak'ın doğu bölgesinin gelişmesine Festiva Alışveriş Merkezi'nin büyük katkı sağlayacağını aktaran Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, "Genelde illerde batıya doğru bir gelişme sağlanır. Ancak ilimizde konu olarak doğu bölgesine yatırım yapan Karakaş Grup'u tebrik ediyorum. Bu yatırım Uşak'ın bu bölgesinin gelişmesinde büyük destek olacak" diye konuştu. Bölgedeki illere göre hızlı bir gelişme sağlayan Uşak'ın bu tür yatırımları hak ettiğini dile getiren AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ise, "Uşak bu tür yatırımları zaten hak eden bir şehir. Afyon, Denizli  İzmir  gibi illeri görünce açıkçası hayıflanıyorduk. Uşak'ta böyle bir alışveriş merkezinin ihtiyacını oldukça hissediyorduk. Umarız Uşak'a bunun gibi birçok alışveriş merkezi yapılır" dedi.

Karakaşlar Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Karakaş da, "Yaklaşık 3 milyon lira yatırım yapıp toplam 24 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Festiva Uşak'ta, 64 mağaza ve 301 araçlık otopark bulunuyor. 11 yıldan bu yana Söke'de 3, Muğla, Kütahya, Susurluk, ve Salihli'de birer olmak üzere Ege'ye en çok alışveriş merkezi kazandıran firmayız" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön