16 / 04 / 2024

Fethi şžimşek, Mabeyn Gayrimenkul Yatırım A.şž.'yi kurdu!

Fethi şžimşek, Mabeyn Gayrimenkul Yatırım A.şž.'yi kurdu!

Mabeyn Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Alışveriş Merkezleri İşletmeciliği Ticaret A.şž.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fethi şžimşek, Başkan Yardımcısı olarak Emin Günal ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mehmet Kızılkanat görev yapacak



Mabeyn Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Alışveriş Merkezleri İşletmeciliği Ticaret Anonim şžirketi, İstanbul Beykoz'da Fethi şžimşek, Emin Günal, çetin Özaycan, Mehmet Kızılkanat ve DY Doğa Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme A.şž. tarafından kuruldu.

50 bin TL sermayeye sahip şirketin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

1 TL'si Mehmet Kızılkanat'a,
1 TL'si çetin Özaycan'a,
1 TL'si Emin Günal'a,
1 TL'si Fethi şžimşek'e,
49 bin 996 TL'si ise DY Doğa Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme A.şž.'ye ait durumda.

şžirketin iş konusu; Alışveriş, iş ve ticari merkezleri, katlı mağazalar ve süper marketler yerleşim birimleri, konutlar, siteler, konaklama tesisleri..bilumum gayrimenkuller ticarethaneler ve organizasyonların kısmen veya tamamen satın alınması..ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işlerin yapılması olarak belirlendi.

Mabeyn Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Alışveriş Merkezleri İşletmeciliği Ticaret A.şž.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fethi şžimşek, Başkan Yardımcısı olarak Emin Günal ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mehmet Kızılkanat görev yapacak.

Adres: Acarlar Mahallesi-Beykoz
Tel: 0216 485 55 55


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön