18 / 04 / 2024

Fethi Yaşar Kaletepe'ye kentsel dönüşüm startını verdi!

Fethi Yaşar Kaletepe'ye kentsel dönüşüm startını verdi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir projeye daha imza atıyor. Yaşar, Şentepe mevkiinde bulunan Kaletepe'ye kentsel dönüşüm startını verdi. Hak sahiplerinin onayı alındıktan sonra ilk kazma vurulacak...



Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir projeye daha imza atıyor. Yaşar, Şentepe mevkiinde bulunan Kaletepe'ye kentsel dönüşüm startını verdi. Belediyenin kendi bünyesinde gerçekleştireceği projeye, hak sahiplerinin onayı alındıktan sonra ilk kazma vurulacak. 

Kentsel dönüşüm yapılacak olan alanlarda oturanları başka bir bölgeye taşımak yerine kendi yerlerinde ev sahibi yapmayı planlayan Yaşar, "Kaletepe, mağdurların ve hakkım alamayanların mevkisi olmayacak. Vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunan konutlara kavuşturmak amacındayız" diye konuştu. 


Kaletepe Mahallesi Şentepe Seçim İletişim Merkezi'nde Yenimahalleli vatandaşlarla bir araya gelen Yaşar, istek ve şikâyetleri dinlemeyi de ihmal etmedi. "Ne söz verdiysem yerine getirdim" Pamuklar Mahallesi'nde 422, Macunköy'de ise 408 aileyi yerinden etmeden ev sahibi yapan Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ise bin 495 dairede çalışmaların sonuna yaklaştı. 


Gecekondu mahallelerinin olduğu bölgeleri de modern bir yapıya kavuşturma, hak sahiplerini yıllarca oturdukları mahallelerinde ev sahibi yapma amacıyla çalışmalarını gerçekleştiren ve Şentepe mevkiinde bulunan Kaletepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlattığım belirten Yaşar, "5 senedir Yenimahalle'nin her noktasında hizmet veriyoruz. 

Pamuklar'da, Macun'da, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm yaptık. Vatandaşla-, nmızın ev sahibi olmadan ayrılacağı hiç bir projeye imza atmadık, atmayacağız da. Şentepe'de 300'e yakın hemşerimizin arsası olmadığını biliyoruz. Kentsel dönüşüm alanındaki vatandaşlarımıza hangi haklan tanıdîysak, Kaletepe'de bulunan vatandaşlarımıza da aynı hakları tanıyacağız. Bu bir siyasetçi sözü değil, Fethi Yaşar sözü.Ben hangi mahallede ne söz verdiysem yerine getirdim" dedi. 

"Fethi Başkan hep yanımızda" Şentepeli'nin coşku ile karşıladığı bu haberden sonra Yaşar, minik afacanları da ihmal etmeyerek oyuncak bebek ve araba dağıttı. 


Oyuncaklarım Yaşar'rn elinden alan çocukların sevinci yüzlerine yansırken aileler, " Yaşar'ı çok seviyoruz. Ondan ve ekibinden fazlasıyla memnunuz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve her zaman bizimle birlikte hareket etti. Sadece bizim değil, çocuklarımızın da gönlünü fethetmeyi başardı" diye konuştu. 


Ankara Kırmızı Beyaz Gazetesi 


Geri Dön