26 / 04 / 2024

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.



Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar hafta sonunda Yenimahalle sokaklarını arşınladı. Şantiyeye dönen Yenimahalle’de inşaatları tek tek gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Yaşar, "Yenimahalle'li hemşerilerim evlerine hapsolmayacak sosyal tesislerimizden yararlanacaklar” dedi. 

Başkan Yaşar’ın ilk durağı Yenimahallelilerin ilk göz ağrısı Ragıp Tüzün Parkı oldu. Mahalle sakinlerine yepyeni bir konsept ile merhaba diyecek olan parkta çalışmalar başladı. Alanı gezerek, proje sorumlularından bilgi alan Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun” dedi Başkan Yaşar’ın bir sonraki durağı ise; yaklaşık 28 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi oldu. Katların hızla yükseldiği inşaatı gezen Yaşar,“Tesisimiz inşallah 2017 yılı sonuna hizmete girecek” dedi.


Pazar yerlerindeki dağınık alışveriş görüntüsüne son vererek vatandaşların pazar alışverişlerini keyfe dönüştürecek olan tesiste; bay ve bayan yüzme havuzu ve fitness merkezleri, pilates-yoga vb. salonlar, Türk hamamı hizmeti içeren spor kompleksi, yaz-kış hizmet vermeye hazır mekanik balyalandırmak, teknik donanımları yüksek düğün salonlar, akvaryum gezi alanları ve kafeteryalar yer alacak .Yaşar’ın son durağı ise belediye hizmet binasında yapımı devam eden belediye yemekhanesi ve garaj oldu.



Anayurt



Geri Dön