28 / 03 / 2024

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.



Yenimahalle’yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de ilçe sınırları içerisinde eskiden köy konumunda bulunan Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Fethi Yaşar, "Köylü milletin efendisidir. Yenimahalle’de mutluluğun resmini hep beraber çizeceğiz" dedi.


Mahalle muhtarlıklarında köylülerle bir araya gelen Yaşar’a,vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. ziyaretlerde köylülerin isteklerini, önerilerini ve sorunlarını dinleyen Yaşar, vatandaşlara ’her zaman yanınızdayım’ mesajı verdi. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Yaşar, sevenleriyle tek tek objektif karşısına geçti.

"Mutluluğun resmini hep beraber çizeceğiz"

Ziyaret sonunda Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı. Park yapılabilmesi için belediye yetkililerine gerekli talimatları veren Yaşar, en kısa zamanda yetkilerin park alanlarını incelemeye geleceklerini belirtti.

"Merkez mahallelere yapılan tüm hizmetleri köylere de götürüyoruz" diyen Başkan Yaşar, "Yenimahalle’nin sadece merkez mahalleleri değil, her bölgesi güzel olacak, bizim amacımız bu. Sizlere köy konakları yaptık, sağlık ocakları yaptık, komşularınızla, ailenizle oturabileceğiniz parklar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Ben de köy çocuğuyum ve her zaman sizlerin yanındayım. Köylü milletin efendisidir. Yenimahalle’de mutluluğun resmini hep beraber çizeceğiz" ifadelerini kullandı.


Ankara Başkent 


Haber Anadolu'da şu şekilde yer aldı


YENİMAHALLE'Yİ karış karış gezerek vatandaşlarla kucaklaşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu kez de ilçe sınırları içerisinde eskiden köy konumunda bulunan Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada mahalle muhtarlıklarında köylülerle bir araya gelen Yaşar'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 


SEVENLERİYLE FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Sohbet tadında geçen ziyaretlerde köylülerin isteklerini, önerilerini ve sorunlarını dinleyen Yaşar, vatandaşlara her zaman yanınızdayım mesajı verdi. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Yaşar, tek tek sevenleriyle objektif karşısına geçti. 

Ziyaret sonunda Yakacık Mahalle Muhtarlığı'nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı. Park yapılabilmesi için belediye yetkililerine gerekli talimatları veren Yaşar, en kısa zamanda yetkilerin park alanlarını incelemeye geleceklerini belirtti. Merkez mahallelere yapılan tüm hizmetleri köylere de götürüyoruz diyen Başkan Yaşar, "Yenimahalle'nin sadece merkez mahalleleri değil, her bölgesi güzel olacak, bizim amacımız bu. Sizlere köy konakları yaptık, sağlık ocakları yaptık, komşularınızla, ailenizle oturabileceğiniz parklar yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. 

Ben de köy çocuğuyum ve her zaman sizlerin yanındayım. Köylü milletin efendisidir. 

Yenimahalle'de mutluluğun resmini hep beraber çizeceğiz" dedi. 


Anadolu


Geri Dön