25 / 04 / 2024

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi. Yaşar, Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız," dedi.



Yenimahalle’yi karış karış gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Yaşar’a Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti. Varlık Mahallesi’nden başlayarak Yunus Emre, Gazi, Ergenekon, Pamuklar, Burç, Barıştepe, Güzelyaka, Güventepe, Karşıyaka, Batıkent, Turgut Özal, ve Yenibatı mahallelerinde inşaatı devam eden sağlık ocakları, parklar ve kreşleri tek tek denetleyen Yaşar, asfalt, kaldırım, tretuvar, merpenli bordür çalışmalarını ve tadilatta olan parkları da inceledi. Avcılar’da inşaatı devam eden taksi durağını da kontrol eden Yaşar, taksicilerle ve dolmuşçularla sohbet etti. İncelemeleri tamamlayarak çalışmaların hızlanması yönünde gerekli talimatları veren Yaşar, “Kent yöneticilerinin görevi hizmet etmektir. Vatandaşın hizmetine sunulacak olan yapıları titizlikle inşa ediyoruz. Bizim asli görevimiz vatandaşa hizmet etmektir. Yaptığımız hizmetler ortada amacımız yaşanabilir ve herkesin yaşamaktan zevk aldığı bir Yenimahalle. Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız, bu yüzden de bölgede yatırımlara devam edeceğiz” dedi.


“BENİM SEVDAM HALK SEVDASI”

Yaşar, yapılan hizmetlerle ilgili olarak, “Bunu yaparsam oy alırım, bunu yapmazsam oy kaybederim diye bir düşüncem asla olmadı. Benim sevdam halk sevdası, benim sevdam Yenimahalle sevdasıdır. Bu yüzden Yenimahalle’ye kim bir çivi çakarsa, kim halkın yüzünü güldürürse Allah ondan razı olsun” diye konuştu.


Hürriyet 


Geri Dön