24 / 04 / 2024

Fethiye Karagözler'de 4.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Fethiye Karagözler'de 4.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Muğla Fethiye'de bulunan Hazine adına kayıtlı tarla Açık Teklif Usulü ile 4 milyon 200 bin 788 TL'ye ihaleye çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'deki duyuru...



TAŞINMAZMAL SATILACAKTIR


Fethiye Milli Emlak Müdürlüğünden:

 

2886 SAYILI KANUN UYARINCA SATIŞA ÇIKARILACAK TAŞINMAZ MALLAR

Fethiye Karagözler de 4.2 milyon TL ye satılık tarla!


Fethiye İlçesinde bulunan ve yukarıda tapu kayıt bilgileri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz malların satış ihaleleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yukarıda belirtilen gün ve saatte toplanacak komisyon tarafından yapılacaktır.

1) İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a) Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi,

b) Tebligat için Türkiye’deki adreslerini gösterir belgeyi,

c) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını içeren nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve pasaport örneklerini vermeleri, (Aslı ihaleye başlamadan önce ibraz edilecektir.) tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,

d) Geçici teminatın yatırıldığına dair belgeyi (Tedavüldeki Türk Parası, Mevduat veya Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler veya dışarıda yerleşik kişiler ile geçimini yurt dışında temin eden Türk vatandaşlarından, teminat olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasınca belirlenen konvertibl döviz)

e) Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan, 2015 yılı içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıda (b), (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi ihale komisyonuna vermeleri şarttır. (Komisyona verilecek olan belgeler asıl yada noter tasdikli olması gerekmektedir.)

2) İstekliler, mesai saatleri içinde her türlü bilgi ve şartnameyi Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü Milli Emlak Servisinden ücretsiz görebileceklerdir. Taşınmaz malı görmek isteyenlere 20/02/2015 tarihinde saat 10:00’da gösterilecektir.

3) İhale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla düzenlenecek teklifler iadeli taahhütlü bir mektupla gönderilebilir. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden Komisyon sorumlu değildir.

4) Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

5) Taşınmaz mal satış ihaleleri sonrasında herhangi bir vergi, resim ve harç alınmayacaktır. Satış bedeli taksitle ödenebilir. Taksitle ödeme halinde, satış bedelinin en az dörtte biri peşin, kalanı en fazla iki yılda taksitlerle ödenir. Alacağın kalan kısmına kanuni faiz uygulanır.

6) Türkiye genelindeki ihale bilgileri www.milliemlak.gov.tr ve www.muğla-def.gov.tr adresinden öğrenilebilir. İrtibat Tel: 0 (252) 612 1275

İlan olunur.



Geri Dön