25 / 04 / 2024

Fethiye Mimarlar Odası'ndan Behçet Saatcı’ya ziyaret!

Fethiye Mimarlar Odası'ndan Behçet Saatcı’ya ziyaret!

Fethiye Mimarlar Odası’nın yeni başkanı Gökhan Saygın Güngör ve beraberinde oda yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu, ziyaret samimi bir ortamda geçti...




Fethiye Mimarlar Odası’nın yeni başkanı Gökhan Saygın Güngör ve beraberinde oda yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu.

 

Samimi ortamda geçen ziyarette kısa bir değerlendirme yaparak Fethiye Belediyesi ile işbirliğinde çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Fethiye Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Saygın Güngör, “Fethiye Belediyesi ile ilişkilerimizi daha da iyi boyuta taşımak istiyoruz. Başkanımızın da söylediği gibi, ‘Fethiye için’ daha da güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Biz tanışmak amacıyla ziyarete geldik. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.


Mimarlar Odasıyla her zaman işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Saatcı, “Mimarlar bizim gözümüzde güzel sanatların temsilcisidir. Fethiye’de yapmış olduğumuz her güzel işte, Fethiye Mimarlar Odası’nın katkıları vardır. Seçimle gelen insanlar bizim için hep özeldir. Özel insanları ağırlamaktan da mutluluk duyuyorum.  Biz Mimarlar Odası’nı ayrı bir STK olarak değil, çalışma arkadaşlarımız olarak görüyoruz” dedi.



Fethiye Belediyesi



Geri Dön